Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 3/9]

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Prvo ja ne branim ibricica niti mislim da on stalno mora zapocinjati u prvih 11 ali ima jedna stvar takodje.Zar ne primjecujes da ibrici u hajduku i u repci igra na dvije razlicite pozicije, nema on istu ulogu niti istu poziciju u hajduku i u repci kao sto ni salihovic ne igra svoju poziciju u repci kao sto igra u klubu, a mogao bi.Evo naprimjer nek dalibora stilica ( koji sigurno ima kvalitet) stavi na poziciju lijevog beka i automatski salihovic moze da igra istu poziciju u repci kao u hoffenheimu i bice 100 puta opasniji sa te pozicije nego da igra lijevog beka kao sto sad cini.Ali ciro ili ima neke svoje vizije ili je tvrdoglav il jednostavno pravi pozicije drugim igracima koji ce se prodavati preko repke a na racun igraca koji mogu odigrati vise razlicitih pozicija sa vecim ili manjim uspjehom.Ne treba biti nikakav pametnjakovic, dovoljno je biti ljubitelj fudbala i pratiti fudbal i svako ce pirmjetiti greske ocite koje selektor cini, samo je problem sto neznamo jel to on stvarno cini iz neznanja ili namjerno radi nekih drugih ciljeva.

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Pa Ibricic obicno igra napadaca u Hajduku jer nemaju drugog. A on bas igra svoju prirodnu poziciju u reprezentaciji. Barem je to radio protiv Irana, znaci odma iza napadaca. A sto se tice Salihovica, ocito je da je covjek na pogresnoj poziciji. I isto je tako ocito da bi nama puno vise odgovarala formacija 4-4-2. A Salihovic igra na onoj poziciji jer niko drugi ne moze obavljat taj posao isto dobro. Sigurno ne Silic koji bi crko za sat vremena. Jedino mozda Jahic i da onda igra Salihovic umjesto Muratovica u veznom redu.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Ja nisam rekao da Silic treba igrati umjesto salihovica lijevog beka , nego DALIBOR STILIC igrac sirokog brijega, koji odlicno igra na toj poziciji i u svom maticnom klubu a i igrao je nekoliko utakmica prije i u a timu samo nezna sto ga sad blazevic ne pozove kad nam bas na toj poziciji sepa , znaci treba nam LIJEVI BEK , kako bi nam se salihovic rasteretio i igrao na svojoj prirodnoj poziciji gdje bi bio sigurno barem 30% ubojitiji i opasniji nego sto je sad u repci.I jos nesto ja koliko pratim nasu repku vidim da ibricic igra na poziciji desnog krila a to nije njegova prirodna pozicija kako ti kazes.Njegova prirodna pozcija jest da bude odmah iza napadaca slicna pozicija koju i misimovic igra al jos malo vise orjentiran prema spici sa sredine terena.E bas to je igrao u zagrebu a igra i u hajduku.

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
Meni je Ibricic uvijek bio truba igrac, barem sto sam ga gledao u reprezentaciji, A ako se najbolje sjecam, bio je sakrivac za primljeni gol u Belgiji :roll:

Generalno je problem sto mi u reprezentaciji kroz generacije tako postupamo, stavljamo igrace na njihove neprirodne pozicije, sta je izrok tome, ja ne znam stvarno. Nije moguce da je Papac jedini covjek koji ima nas pasos a koji moze igrati lijevog bocnog, ja ne vjerujem u to vala, pa kud puklo..

I igrac iz Sirokog je Dalibor Silic, komsija mi :D:

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
samko74 (citat):Ja nisam rekao da Silic treba igrati umjesto salihovica lijevog beka , nego DALIBOR STILIC igrac sirokog brijega, koji odlicno igra na toj poziciji i u svom maticnom klubu a i igrao je nekoliko utakmica prije i u a timu samo nezna sto ga sad blazevic ne pozove kad nam bas na toj poziciji sepa , znaci treba nam LIJEVI BEK , kako bi nam se salihovic rasteretio i igrao na svojoj prirodnoj poziciji gdje bi bio sigurno barem 30% ubojitiji i opasniji nego sto je sad u repci.I jos nesto ja koliko pratim nasu repku vidim da ibricic igra na poziciji desnog krila a to nije njegova prirodna pozicija kako ti kazes.Njegova prirodna pozcija jest da bude odmah iza napadaca slicna pozicija koju i misimovic igra al jos malo vise orjentiran prema spici sa sredine terena.E bas to je igrao u zagrebu a igra i u hajduku.
MA znam na koga mislis, A Dalibor se zove Silic a Semir STilic. On nema sta da trazi u reprezentaciji (Dalibor). A Ibro u Hajduku dosad ove sezone i skoro cijelu proslu je igrao napadaca. Zato sto nemaju drugog. A eno protiv Irana je dobio svoju najbolju poziciju i to iza igracina poput Ibisevica i Dzeke i nije se covjek vidio. Nijednom nije proigro nijednog ni drugog.

A jos mi nisi odgovorio, za koga je to Ibricic majka u reprezentaciji? Mislim naravno na ofanzivne igrace, jer ne mozes sad uporedjivat njega sa odbrambenim.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Jebiga zajebao sam se za dalibora silica , pisao sam stilic a mislio na silica, jebat ga sorry al; uglavnom ste skontali na koga sam mislio.Po meni je on prilicno solidno rjesenje za lijevog beka.A sto se tice ibricica , rekoh ti bosnian da sam mislio opcenito kakvi su nam igraci prolazili kroz repku i jos uvjek kakvi prolaze da je on majka za takve.Nisam mislio samo na napadace.A ciro je takodje koristio ibricica na vise pozicija cini mi se da je protiv belgije igrao cak i beka kad je bio sukrivac za onaj gol jer ga je covjek pretrcao kao nekog djecacica ali jebiga zna se da ibro nije brzac a ciro ga stavio da sprinta po lijevoj strani.Nije ni ibro kriv sto ciro eksperimentise ali daleko od toga imam misljenje da je oibro nezamjenjiv, on se mora priznati ima kvalitet da bude u a timu nase repke ali da bude nezamjenjiv u prvih 11 to nije u redu.Evo recite mi ako ste pratili ibru dok je igrao za mladu repku , eto ko ga je tad pratio nek mi ovdje napise komentar kako mu se tada ibricic svidjao.Ibricic je bio u mladoj repki ono sto ja sad u a timu misimovic i to mu je bila najprirodnija pozicija.Ko se sjeca utakmica mlade repke protiv norveske , protiv ceske znace o cemu govorim tad je ibro bio glavna udarna igla nase repke, i organizator igre na terenu, proigravao ibisevica non stop, ko je pratio tad mladu repku mogao se uvjeriti u ibricicev kvalitet kojeg posjeduje al da ga ovako ciro premjesta po raznim pozicijama i drzi kao nezamjenjivog u a timu sada , e to nije u redu.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Za 20 15 ak dana nam je utakmica od velikog znacaja, prvca u nizu, u Armeniji.Sta li ce ciro sad smisliti i hocel sta mjenjati i koga opet pozvati.Sigurno se zna da misimovic ne moze igrati a i Berberovic nece zbog povrede , znaci pored stalne nam boljke lijevog beka ovaj put nam moze sepati i desni bek al zato ima rjesenje.Sanel Jahic moze odlicno da pokrije tu poziciju.Dalje , ko ce biti na golu i to je pitanje.Hasagic povrjedjen, Supic nema kluba a ove iz nase premijer lige provjeravali smo protiv slovenije, rijeke i sad irana , zna se koliko golova su primili.Izgleda da se jedino rjesenje za prvog golmana protiv armenije vidi u Asmiru Begovicu, imace ciro jos i drugih briga i problema kako i s kim zapoceti tekmu, uglavnom jedino motivacije nebi trebalo da nedostaje jer ako se zeli u baraz pa i na EP onda je to vec dovoljna motivacija.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Ovdje kao da nikoga nije pocela tresti fudbalska groznica za odlucujuce moze se reci dvije tekme sa armenijom i turskom, kao i da ne igramo tako VAZNE tekme, ljudi sta je to s vama.Il idete komentarisati na druge forume, ne kontam stvarno.Eno ciro je ima 4-5 dana objavio spisak a niko nista ne komentarise.Hrgovica je opet pozvao poslije duzeg vremena.razlicita su misljenja u vezi tog poziva, neko ga kritikuje a neko odobrva.Ja licno odobravam jer ipak hrgovic je ljevak koji ako bude igrao otpocetka na poziciji lijevog beka omogucice salihovicu da zaigra na svojoj prirodnoj pozciji koju igra i u hoffenheimu, tako da je to sa t strane dobar potez, samo pitanje je u kakvoj formi je hrgovic.Moja pretpostavka da ce ciro izvesti ovu formaciju ako ostane dosljedan svojoj formaciji 3-5-2

Begovic

Pandza Nadarevic Spahic

Jahic Hrgovic

Rahimic

Muratovic Salihovic

Dzeko Ibisevic

A ja bi volio ovakvu formaciji 4-4-2

Begovic

Jahic Nadarevic Spahic Hrgovic

Bahramovic Rahimic

Pjanic Salihovic

Dzeko Ibisevic

Al s obzirom da kod cire muratovic i ibricic moraju biti u prvih 11 vjerujem da onda nece biti mjesta za Pjanica i Bajramovica u prvih 11

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Zna li ko možda kakva je trenutna forma Hrgovića tj. jel u prvom timu i kako igra...

http://nkpriluk.tk

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):Zna li ko možda kakva je trenutna forma Hrgovića tj. jel u prvom timu i kako igra...

Odigrao je cijelu utakmicu protiv Cottbusa...Furth pobijedio 1:3 ..Hrgovic dobio zuti

Zanimljivo o utakmici s Cottbusom xD

Y.Mokhtari(izasao) S.Ghasemi-Nobakht(usao)
u 62 minuti
S.Ghasemi-Nobakh u 63 minuti daje gol

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ja sam mislio da je on i dalje u Dinamu. :ups:
Ma hajde ba kakav god da je nama je u ovom trenutku dobar jer nemamo lijevog bočnog igrača a mogli smo se više puta uvjeriti da Salihović nije dobar na toj poziciji.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):Ja sam mislio da je on i dalje u Dinamu. :ups:
Ma hajde ba kakav god da je nama je u ovom trenutku dobar jer nemamo lijevog bočnog igrača a mogli smo se više puta uvjeriti da Salihović nije dobar na toj poziciji.

Nije u Dinamu presao je u Furth

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Emir (citat):
TaLiBaN (citat):Ja sam mislio da je on i dalje u Dinamu. :ups:

Nije u Dinamu presao je u Furth
Pa znam sad. :roll: :P

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Kazu Spahic ima svinjsku gripu
According to L'Equipe, the player Montpellier reached by influenza A is the Bosnian international defender Emir Spahic. Yesterday morning, it was content to watch his training partners, before holding talks with medical staff and do a blood test, which confirmed the presence of H1N1. In isolation at his home until Sunday, Spahic is individually monitored by the club doctor. The player, author of a thunderous start to the season (2 goals), will be fixed for moving MHSC in Nice on Saturday.

Nadam se da je dezinformacija.....
Jos nam je to trebalo !

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
Ma lazu :)

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
adem (citat):Ma lazu :)

Sve je moguce...al svejedno moze se izljeciti do Armenije :lol: :lol:

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ne vjerujem u ovaj tekst. 🇳🇴

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Izgleda da sam bio upravu

Francuski mediji objavili su sinoć saopštenje Montpelliera prema kojem je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić obolio od virusa H1N1, odnosno svinjske gripe.
Spahić se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji, gdje će provesti narednih pet dana čekajući nalaze doktora. Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine jučer je morao prije vremena napustiti trening svoje ekipe, žaleći se na umor. Na zvaničnoj stranici Montpelliera objavljeno je kako se jedan njihov igrač žali na simptome koji su veoma slični onima zloglasnog virusa H1N1.

U Montpellieru su odmah naložili da se urade nalazi krvi Emira Spahića, a oni su, nažalost, pokazali prisustvo virusa H1N1. Ovakav razvoj situacije gotovo pa sigurno znači da kapitena reprezentacije BiH neće biti na okupljanju, zakazanom za ponedjeljak, jer će se nalaziti u karantinu do nedelje, a pod velikim je znakom pitanja i njegov nastup u predstojećim susretima kvalifikacija za odlazak na SP, što je za bh. tim, ogroman hendikep.

"Ovoga sam se najviše plašio, da nam se ne dogodi nešto nepredviđeno. Ne znam šta da radim. Bez Spahića smo mnogo slabiji, u to nema nikakve sumnje", kaže selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević.

Kapiten bh. tima odlično je startao sezonu u svom novom klubu, gdje je u prva tri kola postigao dva gola, te je izabran za najboljeg igrača frnacuske lige u 3. kolu.

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
sad citam na TXT da Emir spahic stvarno ima bolest H1N1 ojjj majko mojaaa i pise da ce mu bit upitan nastup protiv Ermenije i Turske Generalno o A reprezentaciji - Page 3 825591 Generalno o A reprezentaciji - Page 3 39753 Generalno o A reprezentaciji - Page 3 666486

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Cudo da emir spahic bas sad dobije tu novu gripu, kad su nam najvaznije tekme, ovakav baksuzluk samo nas moze da zadesi.

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
samko74 (citat):Cudo da emir spahic bas sad dobije tu novu gripu, kad su nam najvaznije tekme, ovakav baksuzluk samo nas moze da zadesi.

eeeeeeee drug jos vece zlo je sto Turci placaju da nas Ermenija pobijedi il ako ne moze sa golovina da nas pobijede onda da namm igrace povrede ba jooooooj jebem imm sve aaa i jos ima onaj klub gdje igra Nadarevic u turskoj nedaju mu da igra zele da bude u slaboj formi protiv turske joooooj ma ja ko ce zadnji da nastrada to smo mi kao i uvijek a mislim da ce nas i sudije da zeznu to ce sve da bude dogovoreno smijem glavu dat odma Generalno o A reprezentaciji - Page 3 666486 Generalno o A reprezentaciji - Page 3 666486 Generalno o A reprezentaciji - Page 3 666486 Generalno o A reprezentaciji - Page 3 666486

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
Ma protiv Armenije mozemo i bez Spahica,jer ne mozemo primiti golova koliko ih mozemo dati.
A Bogami protiv Turske nam je potreban itekako.

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
adem (citat):Ma protiv Armenije mozemo i bez Spahica,jer ne mozemo primiti golova koliko ih mozemo dati.
A Bogami protiv Turske nam je potreban itekako.

jest alll et cujem da nece moc igrat jbt Generalno o A reprezentaciji - Page 3 666486

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
E vala , ja sad kad igramo bez Spahica i Misimovica mogu slobodno reci da strepim i od rezultata protiv Armenije, jer bez stuba odbrane i bez dirigenta naseg tesko ce se redovi povezati pa da igramo i oprotiv drugoligasa a kamoli protiv neke repke i to na njihovom terenu.Bio bi Allahu zahvalan bilo kakvoj pobjedi u armeniji pa makar i 0-1.Il 4-5 bilo kakvoj samo da bude pobjeda.

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
samko74 (citat):E vala , ja sad kad igramo bez Spahica i Misimovica mogu slobodno reci da strepim i od rezultata protiv Armenije, jer bez stuba odbrane i bez dirigenta naseg tesko ce se redovi povezati pa da igramo i oprotiv drugoligasa a kamoli protiv neke repke i to na njihovom terenu.Bio bi Allahu zahvalan bilo kakvoj pobjedi u armeniji pa makar i 0-1.Il 4-5 bilo kakvoj samo da bude pobjeda.

Ma uz Allahovu pomoc cemo doci do pobjede jerr je Allah uz nas i uz BOSNU I HERCEGOVINU,.,.,.ma pobijedit cemo mi vidjet ceess

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 3/9]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next