Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 4/9]

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TURCI U NAJJACEM SASTAVU STIZU U ZENICU

Ovog sam se i bojao ...naravno ajvise se bojim Armenije ....Ademe mozemo mi i primiti ....primjera Iran ....samo da nebudemo igrali tako ....al et ....0:2 AMIN!

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
znas cega me jos strahhh ba da ne dodje koji nevijac iz Turske i da ne baci baklju u teren ba onda ce biti i prekid 100% a i mozemo dobit zabranu gledanja jbttt

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Belmin_Celik (citat):
samko74 (citat):E vala , ja sad kad igramo bez Spahica i Misimovica mogu slobodno reci da strepim i od rezultata protiv Armenije, jer bez stuba odbrane i bez dirigenta naseg tesko ce se redovi povezati pa da igramo i oprotiv drugoligasa a kamoli protiv neke repke i to na njihovom terenu.Bio bi Allahu zahvalan bilo kakvoj pobjedi u armeniji pa makar i 0-1.Il 4-5 bilo kakvoj samo da bude pobjeda.

Ma uz Allahovu pomoc cemo doci do pobjede jerr je Allah uz nas i uz BOSNU I HERCEGOVINU,.,.,.ma pobijedit cemo mi vidjet ceess

Bogami vjerovao bi ja da ce Allah biti uz nas kad ga nebi prizivali samo kad nam treba.Treba Allaha svaki dan najmanje 5 puta dnevno prizivati(to jest moliti ili klanjati) pa da bi se nadao njegovoj pomoci a ne jednom u nekoliko godina kad nam dodju te vazne tekme i utakmice traziti Allahovu opomoc.Glavno pitanje je, jesmo li mi inace uopste i zalsuzili Njegovu pomoc, pitate li se to?

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Belmin_Celik (citat):znas cega me jos strahhh ba da ne dodje koji nevijac iz Turske i da ne baci baklju u teren ba onda ce biti i prekid 100% a i mozemo dobit zabranu gledanja jbttt

Pa valjda ce navijaci turkse i bh navijaci biti razdvojeni i ako uleti baklja s njihove strane zna se koje tu ucinio, nebi trebali nas da kazne kad znaju da je ta utakmica koja mnogo oodlucuje i da su turci skloni tome i namjerno da ucine nesto sto bi islo na nasu stetu.

johny

Pro-senior
Pro-senior
Ali, recimo Nihata i ne treba markirati kad nema loptu, jer je puno opasniji u naletu s loptom prema golu, dok je kod Semiha obrnuto. Znaci, to im Ciro treba u praksi pokazati kako da odrade i vjeruj mi da ne bi imali problema. Na Kazima samo krenuti ostro, nek se malo prepadne, njega u defanzivnoj varijanti formacije moze zatvoriti i Rahimic. Ardi samo markirati jacu nogu, samim tim branimo ostre centarsuteve.

I naravno, napad je nase najjace oruzje. Sa njima se mozemo nadigravati i ici na gol vise.

Da je Ciro dobar takticar kao ja, sad bi imali sigurne tri bobe. :mrgreen:

Kopirao moj post sa BiHSoccera... :) Mourinho 2 :P

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
samko74 (citat):
Belmin_Celik (citat):znas cega me jos strahhh ba da ne dodje koji nevijac iz Turske i da ne baci baklju u teren ba onda ce biti i prekid 100% a i mozemo dobit zabranu gledanja jbttt

Pa valjda ce navijaci turkse i bh navijaci biti razdvojeni i ako uleti baklja s njihove strane zna se koje tu ucinio, nebi trebali nas da kazne kad znaju da je ta utakmica koja mnogo oodlucuje i da su turci skloni tome i namjerno da ucine nesto sto bi islo na nasu stetu.

jest to a sta ako neko od navijaca Turske dodje na nasu tribinu i baci baklju ona ti nema nismo mi vako nako jer je bacena sa nase strane

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Belmin_Celik (citat):
samko74 (citat):

jest to a sta ako neko od navijaca Turske dodje na nasu tribinu i baci baklju ona ti nema nismo mi vako nako jer je bacena sa nase strane

Ma de bolan ....sto ces se toga bojati ba...joj ....ko je to na Bilinom uradio?Niko! nema potrebe za brigu

johny

Pro-senior
Pro-senior
Belmin_Celik (citat):
samko74 (citat):

:lol: :lol: :lol: :lol:

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Eno dobre vijesti, pored svih nedaca ipak spahic ce biti spreman i igrati protiv armenije.

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
to je dobro abdd a cujem da su turci slabi u odbrani imamo sanse za Dzeku i Muslimovica abd

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
evo sad citam Armenija najvecu pobijedu je imala protiv Albanije 3:0 a najeci poraz 7:0 od Chilea aaaa pa necem valjda izgubit jbtt

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Sa ovom ekipom Ćiro najvjerovatnije ide u Armeniju po pobjedu...

Begović, Spahić, Nadarević, Jahić, Salihović, Muratović, Rahimić, Pjanić, Ibričić, Džeko Ibišević

Samo što Misimović fali, ostali su svi tu.

http://nkpriluk.tk

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Po imenima talibanu jako dobar sastav ali de mi reci ko u ovoj tvojoj fomraciji igra 3 stopera a koje lijevi a ko desni bek?To me zanima.Jer znas da ciro igra formaciju 3-5-2.Ako Jahic igra desnog beka onda mora biti jos jedan stoper uz spahica i nadarevica a ako opet jahic bude stoper onda nam tu fali desni bek jer salihovic je olijevi.

johny

Pro-senior
Pro-senior
3-5-2 je formacija u kojoj se igra sa TRI STOPERA, tu su jos dva bocna igraca, koja nemaju nikakve veze sa onom brojkom 3, nego sa brojkom 5. Nemojte jos i to da vas ucim :D:

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Johny znam ja to, nego se ja pitam kako je moguca ta formacija 3-5-2 sa talibanovim sastavom kojeg je izdiktirao.Jedino ako Ibricica stavis na desnog beka a Jahic da igra stopera.Onaj sastav kojeg je taliban izdiktirao nije dobar za formaciju 3-5-2 ali bio bi recimo odlican taj sastav za formaciju 4-4-2 ali za 3-5-2 nije dobar jer nemamo desnog beka ili stopera kako god.Jahic moze igrati ili desnog beka ili stopera ali oboje pozicije ne moze istovremeno.
I to Johny sto ti govoris ta dva bocna igraca ti igraju i bekove i krila , njima je najgore otelice se dok sprintaju gore dole u toj formaciji.U talibanov sastav treba umjesto Ibricica staviti Bajramovica i to na poziciju desnog beka i to je to.Isto onako kako su poceli protiv irana , samo mjesto Misimovica Pjanic i to je to.

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
samko74 (citat):Po imenima talibanu jako dobar sastav ali de mi reci ko u ovoj tvojoj fomraciji igra 3 stopera a koje lijevi a ko desni bek?To me zanima.Jer znas da ciro igra formaciju 3-5-2.Ako Jahic igra desnog beka onda mora biti jos jedan stoper uz spahica i nadarevica a ako opet jahic bude stoper onda nam tu fali desni bek jer salihovic je olijevi.
Ja sam samo pročitao koji je najvjerovatnije prvi sastav.
Sad i ja ne kontam kako će igrati jer fali jedan stoper.

http://nkpriluk.tk

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Nasa reprezentacija je uspjela savladati armeniju sa 0-2.Prvo poluvrjeme su odlicno krenuli, poveli 0-1 zatim imali dvije stopostotne prilike ( jednom dzeko stativa i jednom Ibricic odlicna prilika ali golman cudnim refleksom lijeve ruke spasio cisti pogodak) i onda pred kraj poluvremena dzeko usro penal, neznam samo stonjemu dadose da puca.Poslije prvog poluvrmeena umjesto 0-4 ostalo je 0-1 i onda sam se pribojavao drugog poluvrmeena jer zna se da ko ne iskoristi onakve sanse pa cak i penal kazna stize gotovo uvjek.medjutim na svu srecu i pored inicijative armenije prvih 10-15 minuta drugog poluvremena nismo primili gol a nakon ulaska pjanica i muslimovica ponovo smo preuzeli igru u svoje ruke i zabili jos jedaN GOL za mirnu zavrsnicu.Sve u svemu najvise me ohrabruje sigurnost odbrane pogotovo spahica a vidi se da nam ni dzeko a ni ibisevic nisu u formu al fala bogu kad imamo takve sjasjne fudbalere da uvjek moze neki treci da proradi.Nema zime sad s turskom igramo bas da se igramo bez ikakvog pritiska i imperativa, ipak turci su ti koji MORAJU da pobjede ako misle da ostanu uopste u trci za drugo mjesto.Pametnom igrom mozemo razvaliti turke kontrama bez ikakvih problema samo ako pametbno postavimo igru.Nadam se pobjedi 3-1 protiv turske.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Eno gledao sam prvo poluvrjeme turska-estonija, estonci poveli iz kontre al onda turci su napravili ogroman pritisak i preokrenuli do kraja prvog.Vode 2-1, bogami ako i nas ovako stisnu bice guravo, al nadam se da se naci nece povuci i prepustiti totalno sredinu terena turcima jer onda ce pitanje minute kad cemo primiti gol.
Danas po prikazanoj igrui najbolji igraci su bili Spahic i Ibricic, Supic takodje odlican na golu, uvjek smo kritikovali ciru sto forsira ibricica al danas je opet pogodio sa kombinacijom vladavic-ibricic .Ibricic je danas i asistirao i zabio gol i imao onu sjajnu sansu kad je sam izbio pred golmana pa cak i beka desnog igrao.Mnogo, mnogo je pretrcao, stvarno ovu utakmicu i protiv blegije ibricic sjajan zato bi sad volio da cujem kriticare ibricica.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Ma neki govore da Ibricic nema pojma i da je truba....al se kajaju ...bio je igrac utakmice (po meni) sudjelovao je u akciji kod 2 gola,postigao gol imao par dobrih poteza i akcija ...svaka cast....

Evo Turska se pravo muci ...3:2 vodi 64 minuta .... :P :P

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Nista na kraju ipakm direktan dvoboj nas i turaka odlucice ko ce u baraz.Pobjeda nas i mi bi vec bili u barazu, nerjeseno znaci da moramo pobjediti estoniju i onda tako osigurati baraz a eventualni poraz od turaka namece nam pobjedu i protiv estoniju a mozda cak i pobjedu protiv spanije al opet zavisi kako bi turci prosli u belgiji a oni igrajus belgijom ono kolu kad mi gostujemo u estoniji.Kako god da bude nama u estoniji nece biti nimalo lako, ja stvarno mislim da ona pobjeda od 7-0 sigurno nije pokazatelj toliko lose kvsalitete estonije koja je tursku namucila u obje utakmice.U estoniji su cak odigrali nerjeseno s turcima.Tajko da bi najbolje bilo da mi sad odmah klapimo turke i gotova prica samo lako je to reci , mnogo lakse nego uciniti.

johny

Pro-senior
Pro-senior
Nama remi igra, dok njima ne, oni moraju krenuti na 3 boda, sto uz pravu taktiku, nama itekako moze odgovarati. Na njima je pritisak, na nama ne!

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
johny (citat):Nama remi igra, dok njima ne, oni moraju krenuti na 3 boda, sto uz pravu taktiku, nama itekako moze odgovarati. Na njima je pritisak, na nama ne!

Ma i na nama je jbg ...Sto se tice Turske ...mislim da je najteza utakmica BiH .....a i odlucujuca ....samo da nam se Dzeko vrati iz soka ...radi penala ..nije se vidio ...mora pokretljivi biti ...Ibra me odusevio ...kao i uvijek :) ..jednostavno daje sve od sebe...Supic ..odlican na golu...Spahic ...Bog i batina svim napadacima :lol: Nadarevic solidan...Jahic...malo se i gubio na terenu...al protiv Turske mora bolje ...Salihovic ...lose ...skroz lose ...pa nijedna tacna lopta ....Rahimic solida ..moze bolje ..Muratovic ...moze bolje ...Ibisevic ...dobar ...nad njim je napravljen penal ...Dzeko ....nije me nesto odusevio ...Vladavic ....solida...samo da cesce iskoristi svoju brzinu ....Ibricic ....ma kao i uvijek ...odlican :D:
Pjanic....dobar je ...samo treba dobiti vecu minutazu ...osvjezio je igru svojim ulaskom...Muslimovic ...dobar ..dao gol ...nema primjedbe ....Bajramovic ...svaka cast momku ...ima povredu a opet zeli da igra za svoju reprezentaciju

Spanci vode 1:0
Francuzi 1:1 protiv Rumunije cccc ....nece ih nikako ....

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Od igraca pored ibricica i spahica meni je odlican bio i Ibisevic.Sad sto neki gledaju samo ko da gol il napravi asistenciju i to broje a negledaju ostalo kako je odigrao na utakmici pa ga niko i ne pominje.A ibisevic je prvo odlicno asistirao dzeki kad je dzeko pogodio statitvu, Ibisevic je iznudio penal iz nicega iz nikakve sanse, Ibisevic je skoro dobio sveijedan duel u skoku i imao je mnogo odlicnih kratkih pasova oko sesnaesterca.On nije u formi kakvoj je bio al je veliki borac i trudi se od mene za Vedu takodje jedna od najvecih ocjena za vecerasnju tekmu.A sto se tice toga da ce turci biti pod pritiskom , to nema nikvkave veze.Pa turci su bili milion puta u gorim i tezim situacijama na evropskom prvenstvu i protiv hrvatske i protiv njemacke pa znate kakve su partije pruzali kad im je falilo 10 ak igraca kad od njih niko nista nije ocekivao.Oni pod pritiskom najbolje funkcionisu, i nasi ako im prepuste sredinu terena i puste ih da vezu i naopadaju i ako ciro bude se oprjedjelio samo na kontre, onda 100% gubimo tekmu.Mi moramo igrati isto kao u belgiji gdje se nismo branili ni povlacili nego od pocetka napali i u 6 oj minuti poveli.Ne treba da srljamo al moramo igrati kao domacini i napasti, jer napad je najbolja odbrana.

johny

Pro-senior
Pro-senior
Ma Vedo je kraljevski odigrao, slazem se u potpunosti sa samkom.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Spanci ubili belgiju 5-0 i ja uopste ne mogu zamisliti da ce belgija biti ozbiljan protivnik turskoj.Turci ce lako uzeti belgiju jer su ovi totalno ne motivisani vise.Znaci nasa utakmica sa turskom sve odlucuje u slucaju naseg poraza od turaka mozemo komotno racunati da ce turci do kraja sve pobjediti a onda i mi bi morali tad uzeti i estoniju i spaniju ako izgubimo od turske.Zato je ova sad srijeda dan D za BH fudbal, treci put imamo sansu da direktno odlucimo od prolasku kroz nasu grupnu fazu.Dva puta nismo uspjeli ( protiv danske i scg) nadam se da ce sad zbilja vaziti ona stara "treca sreca'.Sretno i naprijed BiH i vjerujte mi ako i ne uspiju , ako i treci put ne uspiju da se plasiraju a budu tako blizu ja im necu zamjeriti jer nikad nisu bili u tezoj poziciji nego kao sad na pocetku kvalifikacija a digli su se iz pepela i nacinili sami sebe vrlo respektabilnom evropskom repkom na koju sad svi ozbiljno racunaju i koji nas uvazavaju.Svaka cast , naprijed Bosno jos jedan korak naprijed ucini jos sad ovaj jedna pobjeda pa da i mi konacno osjetimo sta znaci kad si tako blizu nekog velikog takmicenja makar taj baraz i ne prosli al bar da dodjemo do njega jer prvi nema vise ni teoretske sanse da moizemo biti.

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 4/9]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next