Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 6/9]

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):
Po meni ni jedan od Džeke i Ibiševića nisu nešto pokazali ali realno gledajući Ibišević se nije vidio na terenu.
Ja bih da sam na Ćirinom mjestu od sada u prvu postavu stavljao Muslimovića jer je borbeniji od obojice a i zabija.

18 hiljada dusa ima isto misljene oko Dzeke,i ne zelim se s tobom raspravljati oko ovog...kuzis?......

Generalno o A reprezentaciji - Page 6 742617 Generalno o A reprezentaciji - Page 6 742617 Generalno o A reprezentaciji - Page 6 742617

Polako ....Ibisevic ulazi u tu forumu "golgetersku" ...ako se sjecas imao je jaku povredu....Dzeko je bio u formi a sada?

Nama treba taj Dzeko koji ce zabijati....treba nam taj Misimovic koji ce davati lopte...iskreno jedino je Salihovc valjao ....Samko@ Zadovoljan sam ja s rezultatom ....Protiv 3 ekipe u svjetu ...izbacili Hrvate koji su nas 3:0(ja mislim)dobili ....nije mala stvar...al nisam zadovoljan igrom ...

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
samko74 (citat):Dajte ljudi ohanite malo.Nikad nismo imali borbeniju, nadareniju, jedinstveniju i uz sve to jos pod cirinom palicom odlicno vodjenu i motivisanu repku koja i protiv mali biljezi ( DOSADA) sve same pobjede.A znate prije da smo kvalifikacije gubili jer nismo mogli pobjediti moldaviju, litvaniju, pa maltom se mucili od ove estonije bodove gubili u sarajevu a sad takve evo pod cirinm vodjstvom pobjedjujemo.Imamo zbilja sve samo sto nam fale dva dobra beka i lijevi i jos jedan univerzalac popout hasana ali opet je odlicno.I kad uzmemo u obzir da smo krenuli ove kvalifikacije iz cetvrte jakosne skupine a vidite nas gdje smo sada , polufinalista proslogodisnjeg evropskog prvenstva nam gleda u ledja, a vi se tako zajebavate i prepirete koji je bolji nas igrac.Ma svi su odlicni, svako daje koliko moze, daju svoj maksimum, bore se , trce koliko mogu zalazu svako na svoj nacin i to je tajna uspjeha, nema nikad do kraja predaje i uvjek na pobjedu ici.Svi su super dok tako se srcano i borbeno zalzu , nemamo pravo uopste niti da ih poredimo niti kritikujemo bar ne dok nas ovako uveseljavaju svojim igrama i rezultatima, NEMOJTE TO RADITI.Budite sretni i veseli sto smo bas mi docekali da imamo ovakvu reprezentaciju, pa ljudi boziji nas nema ni 4 miliona stanovnika a uzmite u obzoir da pola skoro tih stanovnika ne voli svoju zemlju I ZAR OVO NIJE ONDA USPJEH, ZATO IM SKINITE KAPU A NEMOJTE IM TRAZITI DLAKE U JAJETU I ZBOG TOGA SE SVADJATI.
:woop: :woop: :woop: :woop:

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Emir (citat):
TaLiBaN (citat):
Po meni ni jedan od Džeke i Ibiševića nisu nešto pokazali ali realno gledajući Ibišević se nije vidio na terenu.
Ja bih da sam na Ćirinom mjestu od sada u prvu postavu stavljao Muslimovića jer je borbeniji od obojice a i zabija.

18 hiljada dusa ima isto misljene oko Dzeke,i ne zelim se s tobom raspravljati oko ovog...kuzis?......

Generalno o A reprezentaciji - Page 6 742617 Generalno o A reprezentaciji - Page 6 742617 Generalno o A reprezentaciji - Page 6 742617

Polako ....Ibisevic ulazi u tu forumu "golgetersku" ...ako se sjecas imao je jaku povredu....Dzeko je bio u formi a sada?

Nama treba taj Dzeko koji ce zabijati....treba nam taj Misimovic koji ce davati lopte...iskreno jedino je Salihovc valjao ....Samko@ Zadovoljan sam ja s rezultatom ....Protiv 3 ekipe u svjetu ...izbacili Hrvate koji su nas 3:0(ja mislim)dobili ....nije mala stvar...al nisam zadovoljan igrom ...

Neznam ja nisam nezadovoljan igrom, dapace.Igrom u prvom poluvremenu nemam uopste zamjerke, po meni prvo poluvrjeme odigrali su perfekt osim prvih 5 minuta kad su i primili gol.To je i sve bilo od turske u prvom , nisu se vidjeli, nisu uopste napadali turci u prvom, obratno je bilo kao da je nama gorilo i kad smo izjednacili napadali smo.Prvim poluvremenom sam odusevljen i svaka cast.E onda u drugom je bila drugacija prica , nisu me ni u drugom razocarali ali su vec pocetkom drugog ostali bez daha 2-3 igraca i to se mnogo odrazilo na igru, pogotovo kako je utakmica odmicala turci su sve lakse i lakse dolazili do naseg sesnaesterca.Ali i to mogu razumjeti jer jos uvjek nisu nam svi igraci spremni da odigraju tekmu u istom, visokom tempu svih 90 minuta.To je jedina mana koju sam vidio na utakmici, nasa.Takticki , odlicno je ciro nastupio, taktika mu je buila dugim dubinskim loptama ici na nase napadace a tako bi preskakali fenomenalnu trusku sredinu i te duge klopte bi isle na tursku odbranu direkt sto se i pokazalo odlicnom taktikom.E sad stvarno emire kad kazes da nisi zadovoljan igrom trebas navesti razloge cime to tacno nisi zadovoljan.Bas me interesuje sta to po tebi nije valjalo u nasoj igri pogotovo u prvom poluvremenu koje je opet za mene bilo kazem operfektno odigranu osim prvih 5 minuta.Gdje su nas bas na spavanju uhvatili , doslovno na spavanju.Poslije tog gola do kraja prvog poluvremena turci su bili obicne opizdice nije tu bilo ni T od turaka , nisu nam bolan sanse stvorili, pa sta ste vi gledali majko moja.Emire dragi kad kazes da si nezadovoljan da cujem zasto a NIKADA NEMOJ SA UMA SMETNUTI OVO.TURCI SU TRENUTNO TRECI U EVROPI SA ZADNJEG EVROPSKOG.

Salt City Pride

Salt City Pride
ma hajmo mi sad dobit estoniju i zavrsiti posao i onda cekati baraz ebiga ..ja sam zadovoljan prikazanom igrom, ali me nesrvira da nasi igracii na sredini terena se povlace nazad i fakticki dozvole turcima da nam se usetaju u 16m...vidjeli ste faka ono da se desavalo par puta pa ja bi rekao, ali svi su citavu utakmicu izbjegavali na sredini terena uci u jaci duel sa njihovim veznim igracima kada su pokusali kroz sredinu da nas slome.Ne treba to dozvoliti nikome, pogotovo protiv spanije koja onako nesto sigurno ce nas kazniti jer Vila,Tores i kompanija onako nesto ne propustaju....Takodjer sam misljenja da Vedo i Dzeko prilikom izgubljene lopte oni ne nastavljaju trcati za njom i napraviti pritisak na igraca iz odbrane vec jednostavno oni odustanu, a da su kojim slucajem nastavili trcati za igracem izrodila bi se jos jedna prilika onakva kakva se ukazala Misimovicu koji i nakon izgubljene lopte je trcao i napravio pritisak na odbranbenog igraca Turske.Jest eli vidjeli turaka kako vrse pritisak na nasu odbranu ljudi trce mogli su jos jednu tekmu odigrat komotno ebiga.Jos sto me nervira kod nas je to da nama treba 2 minute d ami izvedemo ebeni aut... turci jel loptas izasla u aut oni trce i ne cekaju da se nasi povuku pa da izvedu loptu.Kod nas je to drugacije cekamo da se svi turci vrate nazad pa onda cemo izvesti loptu ebiga, a bar 5 exstra prilika smo mogli izkombinovati u takvim situacijama.Ostaje zal za pobjedom to stoji ali jos uvjek mi smo 99% u barazu i nadam se da nam sreca ovaj put nece okrenuti ledja.

Samko druze za bajram sam u STL ako zelis da eto odemo negdje na fuka,pa eto i na bajram namazu mozemo se vidjeti svakako

http://www.fukare.ba

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Dobro i meni nije jasno to sto izgleda kao da fizicki nisu spremni , pa ne mogu izdrzati isti tempo i onda se povlace pred kraj tekme , uvjek prvo poluvrjeme igraju bolje.Ali mozda je to zato sto obicno 2- 3 igraca izgube kondiciju (Muratovic, Ibricic )u svakom slucaju i mene cudi sto tako brzo ostanu bez daha a sve su to profesionalci, cak znamo da igraju u fizicki jakim ligama kao sto su njemacka, austrija tamo se ionako vise kondicija ganja nego u turskoj ligi al eto nasi ostadose bez daha prije turaka.A sto se tice sporog izvodjenja auta mislim da su nasi pomalo odugvlacili sa namjerom u svemu od simuliranja faula do auta i supicevog ispucavanja zbog kojeg je dobio zuti karton.Meni je samo najvise zao propustenih prilika znam da su i turci imali svoje ALI mi smo imali te svoje prilike mnogo prije njih u prvom i da smo samo jednu dali npr (Misimoviceva) sve bi izgledalo sada drugacije.Primjetio sam takodje da u ove zadnje dvije tekme i armenija i turska mnogo , mnogo sansi pa cak i penal nismo iskoristili, dok smo do pred te dvije utakmice skoro svaku sansu koristili i davali golove sigurno nam je ucinak bio preko 80% a sad po sansam i to onim stopostotnim u zadnje dvije tekme od 7-8 stopostotnih sansi mi dali 3 gola pa vi sad racunajte koji je to procenat ni 50%.Znaci trenutno nam treba dosta sansi da stvorimo dok zabijemo gol al nema veze samo nek mi stvaramo sanse a bice i golova jos vise., akobogda.

Dado jel to dolazis iduce subote i nedelje i u koju dzamiju ces ici da klanjas bajram jel ovu novu sto se otvorila ( koja je stvarno preljepa prava bosanska dzamija al bez munare) ili u onu staru dzamiju gdje imamo i nasu munaru prvu napravljenu bosansku munaru koju su bas nasi bosanci sagradili u americi.A mozemo i poslije na kafu u neki nas kafic kako god samo ostavi mi na PM da znam, jest da se za bajram prvi dan familije obilaze al sigurno cu naci vremena i napisi mi kod koga to dolazis , pa se cujemo.

Salt City Pride

Salt City Pride
ma buraz ja neznam u koju cu dzamiju, ali imam tamo jarana MRDZA odnosno prezime MRDZIC kod njega cu doci, ali ako ne dodjem 20,21 tanco za bajram onda sam prvi petak poslije tog tamo u stl.. uglavnom dolazim tamo

Nego sto se tice nase repke, razumijem samko da se mi umorimo, ali ovo sto sam ja naveo desavalo se i u prvom poluvremenu, gdje se nasi igraci nisu usudili napasti ih na sredini.Nas igrac se povlaci nazad i ne ulazi u duel sa njihovim igracem iz neznam kojih razloga.Ebiga ja sam se bojao tih situacija gdje sam ocekivao da ce iz jedne takve neki proektil sjevnuti od strane turaka, ali sreca pa nije.Zar je lakse izbijat loptu iz 16m i ulaziti u duele nego na 30-40 metara zaista mi nisu bili jasni na momente.Ja sam samo cekao kad ce im suditi penal covjek jer im tako mi dozvoljavamo da se priblize nasme golu i onda vadi loptu kako god znas.
To je ciro morao uociti tokom utkamice i posavjetovati ih da too ranije rasciscavaju, ali mozd aje ipak to bilo da bi se izbjegli tezi startevi da nebi bilo zutih kartona

http://www.fukare.ba

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Pa znam ja to nesvjesno povlacenje i prepustanje sredine terena i mene brine i sad ti kazem mogu razumjeti kad se prepusti sredina ekipa za koje se znaju da imaju jacu sredinu i bolje tehnicare kao sto turci imaju.mi imamo zvjezdana jednog i mozda pjanica (koji jos nema te rutine kod sebe)a turci takvih igraca tehnicara slicnih misimovicu imaju vise i arda i emre i cak krilni igraci svi su im dobri , jaki na klopti dobro driblaju i nasi su znali da nemaju sanse mnogo protiv njih na sredini pogotovu u drugom poluvremenu kad je nestalo svjezine.A vidio si razlike u prvom poluvremenu kad smo im pritiskali sredinu turci nisu ni imali onakve sanse niti su dolazili tako do sesnaesterca.A u drugom se slazem s tobom, nasi kao da su se sklanjali od njih i ovi nesmetano prilazili.Mene brine kad se to pocne desavati i protiv armenije ( a desavalo se u par navrata) il ako nam estonci tako pocnu prilaziti a ljudi uopste nisu neki tehnicari e to me brine jer onda kao da bunker igramo i svi se nabijemo u nas sesnaesterac.Ja samo neznam jel to se svjesno desava to jest cirinom naredbom il se oni sami pocnu povlaciti, isto tako je bilo i u turskoj kad smo vodili 1-0 pa nas turci u drugom napadali, svaki napad sansa za gol jer su nesmetano dolazili golu.Al u prvom ja sam bas juce ponovo gledao na bostelu nije bilo toga, prvo poluvrjeme smo stvarno odigrali na jako visokom nivou.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
samko74 (citat):
Emir (citat):
TaLiBaN (citat):

Neznam ja nisam nezadovoljan igrom, dapace.Igrom u prvom poluvremenu nemam uopste zamjerke, po meni prvo poluvrjeme odigrali su perfekt osim prvih 5 minuta kad su i primili gol.To je i sve bilo od turske u prvom , nisu se vidjeli, nisu uopste napadali turci u prvom, obratno je bilo kao da je nama gorilo i kad smo izjednacili napadali smo.Prvim poluvremenom sam odusevljen i svaka cast.E onda u drugom je bila drugacija prica , nisu me ni u drugom razocarali ali su vec pocetkom drugog ostali bez daha 2-3 igraca i to se mnogo odrazilo na igru, pogotovo kako je utakmica odmicala turci su sve lakse i lakse dolazili do naseg sesnaesterca.Ali i to mogu razumjeti jer jos uvjek nisu nam svi igraci spremni da odigraju tekmu u istom, visokom tempu svih 90 minuta.To je jedina mana koju sam vidio na utakmici, nasa.Takticki , odlicno je ciro nastupio, taktika mu je buila dugim dubinskim loptama ici na nase napadace a tako bi preskakali fenomenalnu trusku sredinu i te duge klopte bi isle na tursku odbranu direkt sto se i pokazalo odlicnom taktikom.E sad stvarno emire kad kazes da nisi zadovoljan igrom trebas navesti razloge cime to tacno nisi zadovoljan.Bas me interesuje sta to po tebi nije valjalo u nasoj igri pogotovo u prvom poluvremenu koje je opet za mene bilo kazem operfektno odigranu osim prvih 5 minuta.Gdje su nas bas na spavanju uhvatili , doslovno na spavanju.Poslije tog gola do kraja prvog poluvremena turci su bili obicne opizdice nije tu bilo ni T od turaka , nisu nam bolan sanse stvorili, pa sta ste vi gledali majko moja.Emire dragi kad kazes da si nezadovoljan da cujem zasto a NIKADA NEMOJ SA UMA SMETNUTI OVO.TURCI SU TRENUTNO TRECI U EVROPI SA ZADNJEG EVROPSKOG.

Nisam zadovoljan igrom ...u tih 5 minuta....ako protivnik dolazi po pobjedu....treba mo cuvati i tih 5 minuta a ne svrljati...pa turci su nas tad ubijali...imali su vise pasova nego mi u 1 poluvremenu xD A onda u ponekim minutama greske Muratovica,Dzeke,Rahimica ili Ibricica..a to se nebi smjelo desavati...Drugo poluvrijeme po meni lose....Muratovic....pa vise bi ja otrcao ....bolje da je Pjanica od 1 minute mjesto njega ubacio ...i jos puno "sitnih" gresaka BiH

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Emire kakvih pasova si vidio u prvom poluvremenu, jel bolan sta pricas ti il namjerno kontriras samo da bi se raspravljao.Jesil ti gledao utakmicu evo pitaj ostale ljude, turci nisu nista ama bas nista pokazali u prvom poluvremenu samo u prvih 5 minuta nam dali gol i to iz jednog jedinog napada kojeg su imaoli u prvom poluvremenu.Eto de mi navedi neku akciju, koji igrac je to turcin imao sansu u prvom, ako si gledao utakmicu de mi navedi a ne pricaj svasta bezveze sto nije istina.Ili samo kontriras kao sto rekoh, lupas previse.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
samko74 (citat):Emire kakvih pasova si vidio u prvom poluvremenu, jel bolan sta pricas ti il namjerno kontriras samo da bi se raspravljao.Jesil ti gledao utakmicu evo pitaj ostale ljude, turci nisu nista ama bas nista pokazali u prvom poluvremenu samo u prvih 5 minuta nam dali gol i to iz jednog jedinog napada kojeg su imaoli u prvom poluvremenu.Eto de mi navedi neku akciju, koji igrac je to turcin imao sansu u prvom, ako si gledao utakmicu de mi navedi a ne pricaj svasta bezveze sto nije istina.Ili samo kontriras kao sto rekoh, lupas previse.

Rekao sam da su u prvih 5 minuta imali vise pasova nego mi ....nemora znaciti BUKVALNO ....
Kad je Altintop petom izbacio Spahica..jel dosta?

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Pa ja sam i rekao emire da su nasi prespavali prvih 5 minuta i primili gol iz te jedine sanse koju su turci i imali, poslije tih 5 minuta turci su bili do kraja prvog poluvremena nista truba.I to su nas na brzaka uhvatili.To ti racunas sansom sto je altintop udario prema golu supica iskosa sa vrha sesnaesterca, to ti nazivas sansom?Hahahahah i zbog te jedine sanse tebi turci bili bolji u prvom jel emire?Pa to i nije sansa bila bolan nego individualna akcija jednog igraca opucao po golu iz nemoguce situacije i supic izbnio u korner, daj bolan emire imas li ikakvu ozbiljniju akciju turaka da navedes kao sansu iz prvog djela.Ako je to sve sto si naveo onda neznam zasto hvalis igru turaka kad tu materijala bar u prvom poluvremenu nema sto se tice igre turaka.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
samko74 (citat):Pa ja sam i rekao emire da su nasi prespavali prvih 5 minuta i primili gol iz te jedine sanse koju su turci i imali, poslije tih 5 minuta turci su bili do kraja prvog poluvremena nista truba.I to su nas na brzaka uhvatili.To ti racunas sansom sto je altintop udario prema golu supica iskosa sa vrha sesnaesterca, to ti nazivas sansom?Hahahahah i zbog te jedine sanse tebi turci bili bolji u prvom jel emire?Pa to i nije sansa bila bolan nego individualna akcija jednog igraca opucao po golu iz nemoguce situacije i supic izbnio u korner, daj bolan emire imas li ikakvu ozbiljniju akciju turaka da navedes kao sansu iz prvog djela.Ako je to sve sto si naveo onda neznam zasto hvalis igru turaka kad tu materijala bar u prvom poluvremenu nema sto se tice igre turaka.

Ta prilika sto sam naveo je usla u gol ....to je ta akcija :P :P

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Pa to je sve sto su uradili turci , i sta onda hvalis njihovu igru?Na brzinu nam uvalili gol iz jedne jedine sanse i onda su trebali primiti najmanje jos dva pored onog salihovicevog iz slobodnog.komtno je trebali biti 3-1 za nas poslije prvog.Samo da je dzeko stari dzeko bio i da je misimovic bio vise skoncentrisan 100% sanse.Turci su imali samo jednu pravu 100% sansu u drugom ostalo su bili udarci iz daljine od kojih je jedan u stativu zavrsio al to nisu bile blizu sanse kao one nase dvije iz prvog poluvremena.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
samko74 (citat):Pa to je sve sto su uradili turci , i sta onda hvalis njihovu igru?Na brzinu nam uvalili gol iz jedne jedine sanse i onda su trebali primiti najmanje jos dva pored onog salihovicevog iz slobodnog.komtno je trebali biti 3-1 za nas poslije prvog.Samo da je dzeko stari dzeko bio i da je misimovic bio vise skoncentrisan 100% sanse.Turci su imali samo jednu pravu 100% sansu u drugom ostalo su bili udarci iz daljine od kojih je jedan u stativu zavrsio al to nisu bile blizu sanse kao one nase dvije iz prvog poluvremena.

Pa samo sam i rekao da su nas u prvih 5 minuta nadigrali ..i to je ocito ...a onda su pali ...pokoji sut ...al nista opasno ...onda u drugom 2-3 dobra suta....kad je supic odbranio ....prvom nogom pa onda parada xD...a zatim i stativa to je to ....i ne hvalim im igru nego samo kazeme ....netreba ni Turke zaboraviti !

johny

Pro-senior
Pro-senior
U prvih 5 minuta ne mozes nikog nadigrati, to je nemoguce, mozes uspostaviti laganu dominaciju, ali ako je izgubis za 5 minuta, nisi nadigrao protivnika.

Ja mislim da smo ih mi nadigrali o 10 do 13 minute... :lol:

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Emir (citat):
TaLiBaN (citat):

Emire nemoj da panicis i ne brini se za dzeku ako u 5 koa zahbije samo jedan gol neznaci da je slab i da je ispao iz forme.Doduse nije u istoj formi kao proljetos al je u boljoj formi nego jesenas kad je u 18 kola bundeslige dao samo 5 golva a sad u 6 kola ima vec tri dakle emire nemoj da sumnjas dzeko je stvarno nas DIJAMANT ma koliko ga ti negotivio.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
samko74 (citat):
Emir (citat):
TaLiBaN (citat):

Emire nemoj da panicis i ne brini se za dzeku ako u 5 koa zahbije samo jedan gol neznaci da je slab i da je ispao iz forme.Doduse nije u istoj formi kao proljetos al je u boljoj formi nego jesenas kad je u 18 kola bundeslige dao samo 5 golva a sad u 6 kola ima vec tri dakle emire nemoj da sumnjas dzeko je stvarno nas DIJAMANT ma koliko ga ti negotivio.

Gdje necu panicit ...sad odlucujuce utakmice a on nikad zabit ...ko nebi panicario :D: :D:

Bosna-Spanija ZENICA

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Pa eto proradio je ima do estonije najmanje jos tri utakmice u bundesligi da odradi a plus liga sampiona i manchesteru ima da uvali bar jedan, vidjeces.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Bravo BiH , uspjeli smo dogurali smo do baraza nekako pored svih probelma koji su nam se pojavljivili zadnje hefte( pocev od onog ubistva vedrana pa preko hapsenja clana nohometnog saveza u hotelu u kojem su odsjedali i nasi igraci) kao da se namjerno pokusavalo poremetiti red i mir u nasoj repki ali nisu uspjeli.Nasa repka odigrala je maestralno, fenomenalno rutinski odradila posao , sigurno i uvjerljivo bez ikakve dileme pokazali i dokazali da imaju ogroman kvalitet i potencijal.Najbolju i kompaktniju repku imamo od osnivanja iste i tako mi je svejedno koga cemo izvuci u barazu ako budemo igrali kao dosad i koncetrisali se samo na svoju igru mozemo svakog izbaciti pa cak i te famozne francuze ili ruse.Svaka cast momci stvarno imamo svjetske igrace u nasoj repci, kakve je samo lopte misimovic podjelio vedi i dzeki preko kojih smo dosli do vodjstva 2-0 , stvarno je covjek fenomenalan igrac.Do baraza mozda treba samo jos dovesti medunjanina jer trnutno nam je jedina slaba tacka po meni Muratovic ( on nije slab kao igrac al jednostavno nema snage za cjelu tekmu a Medunjanin ako nista bio bi odlicna zamjena za njega.

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Eh otkad ja govorim za Muratovica. Od prvog dana je se vidjelo da nije za prve postave, pogotovo protiv malo jacih ekipa. Protiv Spanije je pokazo kako je spor kad je napravio onaj penal. Svaka njemu cast, ali trebaju nam igraci koji mogu trcat 90 minuta i koji su puni trke i bezine, a ne jedan koji crkne oko 50. minute.

johny

Pro-senior
Pro-senior
Ma on crkne negdje do 30., poslije se izgubi.

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Muratović je dobar dok se ne umori (50. minuta) a poslije je samo potrebno naći mu zamjenu...Mislim da zaslužuje da bude u tih 50. minuta jer ih odigra fenomenalno i pretrči više nego što neki igrači pretrče tokom cijele utakmice.

http://nkpriluk.tk

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
TaLiBaN (citat):Muratović je dobar dok se ne umori (50. minuta) a poslije je samo potrebno naći mu zamjenu...Mislim da zaslužuje da bude u tih 50. minuta jer ih odigra fenomenalno i pretrči više nego što neki igrači pretrče tokom cijele utakmice.

Potpuno se slazem sa talibanom.Muratovic jeste jako koristan igrac dok ne izgubi snagu samo onda ga treba ciro pravovremeno zamjeniti a ne cekati do pred kraj utakmice pa zbog necije fizicke nespreme primiti bezveze gol.Nezaboravimo da Muratovic ima ogroman kredit kod cire i da ce on igrati toliko dugo dok sam se nodluci orpostiti od repke i nek bude tako, ok al treba mu naci mladju zamjenu a to sto sad igraju rahimic-muratovic mogu u buducnosti odlicno odigrati bajramovic-medunjani bar ja tako mislim i nadam se da samo zaltana te povrede vise nebudu zajebavale.Zdravi zlatan bi nam bio najvece pojacanje.

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
samko74 (citat):
TaLiBaN (citat):Muratović je dobar dok se ne umori (50. minuta) a poslije je samo potrebno naći mu zamjenu...Mislim da zaslužuje da bude u tih 50. minuta jer ih odigra fenomenalno i pretrči više nego što neki igrači pretrče tokom cijele utakmice.

Potpuno se slazem sa talibanom.Muratovic jeste jako koristan igrac dok ne izgubi snagu samo onda ga treba ciro pravovremeno zamjeniti a ne cekati do pred kraj utakmice pa zbog necije fizicke nespreme primiti bezveze gol.Nezaboravimo da Muratovic ima ogroman kredit kod cire i da ce on igrati toliko dugo dok sam se nodluci orpostiti od repke i nek bude tako, ok al treba mu naci mladju zamjenu a to sto sad igraju rahimic-muratovic mogu u buducnosti odlicno odigrati bajramovic-medunjani bar ja tako mislim i nadam se da samo zaltana te povrede vise nebudu zajebavale.Zdravi zlatan bi nam bio najvece pojacanje.
Ma ne trebaju nam nova imena poput tog Medunjanina trenutno...Mislim da je ovo trenutno čime Ćiro raspolaže sasvim dovoljno. Ne zaboravi da Ćiro kao zammjenu za Muratovića može koristiti Bajramovića, Pjanića pa čak i Štilića. Bitno je da su uvijek isti igrači na okupu malo duže vrijeme da bi se uigrali a postepeno bi i Medunjanin mogao ući u repku...Sada je vrijeme uigravanja ekipe što Ćiro konstantno radi. Do sada je samo mijenjao golmane što je sasvim nebitno za ostali dio ekipe...

http://nkpriluk.tk

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Eto zadnja sa spanijom kuci poraz od 2-5.Sta reci, cirina krivica sto je stavio 7 igraca optereceni zutim kartonima, razumijem i njegovu zelju da pred svojim navijacima igraju najbolji al zna valjda i on da ti najbolji zele igrati i prvu utakmicu baraza pa je odmah bilo sigurno da nece ici u beskompromisne dueel sa spancima nego ce im morati ostavljati prostor.A tako sa spancima se ne moze igrati jer su oni pefektni tehnicari i odlicni virtuozi sa loptom, vidjelo se da je gotovo nemoguce spance cuvati u duelu 1 na 1 i to bez duela gdje mu nesmijes uklizati ni klizeci start.Tako da uopste me neiznenadjuje slabo izdanje odbrane al me iznenadjuje da stvarno mnogo 100% sansi masimo od septembra i oprve utakmice u aremniji gdje smo se ispromasivali takodje uz onaj penal pa onda utakmica sa turskom takodje 3-4 100% sanse smo promasili pa i protiv estonije i evo danas protiv spanije.Do one kobne 13 te minute kad su spanci poveli vec smo trebali voditi bar 2-0.Ibisevic je ovaj put istu onu priliku koju je iskoristio protiv estonije sad identicnu situaciju imao protiv spanije i prosao casiljasa ali promasio gol.Estonija, armenija pa cak i turska nisu nas kaznili za nase promasaje al bopgami prvaci evrope to itekako znaju kazniti, neiskoristene 100% sanse protiv prvaka evrope se odmah kaze i eto ti za dvije minute 0-2, tu je vec utakmica odlucena a nasi jos vise poljuljani, iako se ni kasnije nisu skroz predali napadali su nastojali zabiti koji gol sto su uspjeli u samom finoisu.

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 6/9]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next