Dobro i meni nije jasno to sto izgleda kao da fizicki nisu spremni , pa ne mogu izdrzati isti tempo i onda se povlace pred kraj tekme , uvjek prvo poluvrjeme igraju bolje.Ali mozda je to zato sto obicno 2- 3 igraca izgube kondiciju (Muratovic, Ibricic )u svakom slucaju i mene cudi sto tako brzo ostanu bez daha a sve su to profesionalci, cak znamo da igraju u fizicki jakim ligama kao sto su njemacka, austrija tamo se ionako vise kondicija ganja nego u turskoj ligi al eto nasi ostadose bez daha prije turaka.A sto se tice sporog izvodjenja auta mislim da su nasi pomalo odugvlacili sa namjerom u svemu od simuliranja faula do auta i supicevog ispucavanja zbog kojeg je dobio zuti karton.Meni je samo najvise zao propustenih prilika znam da su i turci imali svoje ALI mi smo imali te svoje prilike mnogo prije njih u prvom i da smo samo jednu dali npr (Misimoviceva) sve bi izgledalo sada drugacije.Primjetio sam takodje da u ove zadnje dvije tekme i armenija i turska mnogo , mnogo sansi pa cak i penal nismo iskoristili, dok smo do pred te dvije utakmice skoro svaku sansu koristili i davali golove sigurno nam je ucinak bio preko 80% a sad po sansam i to onim stopostotnim u zadnje dvije tekme od 7-8 stopostotnih sansi mi dali 3 gola pa vi sad racunajte koji je to procenat ni 50%.Znaci trenutno nam treba dosta sansi da stvorimo dok zabijemo gol al nema veze samo nek mi stvaramo sanse a bice i golova jos vise., akobogda.
Dado jel to dolazis iduce subote i nedelje i u koju dzamiju ces ici da klanjas bajram jel ovu novu sto se otvorila ( koja je stvarno preljepa prava bosanska dzamija al bez munare) ili u onu staru dzamiju gdje imamo i nasu munaru prvu napravljenu bosansku munaru koju su bas nasi bosanci sagradili u americi.A mozemo i poslije na kafu u neki nas kafic kako god samo ostavi mi na PM da znam, jest da se za bajram prvi dan familije obilaze al sigurno cu naci vremena i napisi mi kod koga to dolazis , pa se cujemo.