Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 5/9]

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
Ma Spahic je Daleko najjj bolji igrac u Reprezentaciji BIH ne moze mu niko nista

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Bojim se samo da psihicki ne padnemo kao onda protiv danske kad nam je trebala pobjeda da odemo na evropsko prvenstvo a mi odigrali 1-1 na kosevu.Sad bas ne moramo srljati da pobjedimo al trebamo teziti pobjediti i igrati otvoreno bez zatvaranja i prepustanja sredine terena turcima.Ma onako slicno kako smo igrali prvo poluvrjeme protiv belgije u Zenici, isto tako.

Belmin_Celik

Belmin_Celik
Kadet
samko74 (citat):Bojim se samo da psihicki ne padnemo kao onda protiv danske kad nam je trebala pobjeda da odemo na evropsko prvenstvo a mi odigrali 1-1 na kosevu.Sad bas ne moramo srljati da pobjedimo al trebamo teziti pobjediti i igrati otvoreno bez zatvaranja i prepustanja sredine terena turcima.Ma onako slicno kako smo igrali prvo poluvrjeme protiv belgije u Zenici, isto tako.

eee Brate i ja se toggg bojim ma samo odigrat kaoo u Turskoj prvo poluvrijeme kad smo i poveli i drugo isto da odigramo nece moc TURCI lahko u zenici igrat vjeruj mii

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Turci ce nas dobiti ...to sam juce sanjao ....1:2 ce biti haha ..daj Boze da grijesim ....Turci stigli u Zenicu ...u hotel Dubrovnik ..haha ...sve znam xD

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
ABd pobjeda,ali i remi je odlican.Sa remijem sa Turcima i pobjedom u Estoniji,mi smo u baražu.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Meni je vazno samo da ne izgubimo , pa kako god , naravno da bih volio pobjedu al eto necu da mi guza zine pa da zijanimo.A vas dvojica zenicana i ostali deder malo utjerajte turcima strah u kosti, eto dosli su vam 3 dana prije utakmice, nek se prepadnu i onda ces vidjeti kako se igra u strahu i pod takvim pritiskom kakav oni imaju.Onda bi mi mogli do pobjede mnogo lakse nego sto i mozemo zamisliti.

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ja sam 100000000000000000000% uvjeren da su sutra 3 boda naša...
Džeko zabija 3 komada... :yes: Generalno o A reprezentaciji - Page 5 452138

http://nkpriluk.tk

NoZeDi

NoZeDi
Kadet
samko74 (citat):Meni je vazno samo da ne izgubimo , pa kako god , naravno da bih volio pobjedu al eto necu da mi guza zine pa da zijanimo.A vas dvojica zenicana i ostali deder malo utjerajte turcima strah u kosti, eto dosli su vam 3 dana prije utakmice, nek se prepadnu i onda ces vidjeti kako se igra u strahu i pod takvim pritiskom kakav oni imaju.Onda bi mi mogli do pobjede mnogo lakse nego sto i mozemo zamisliti.

Hahahha , kako sam cuo , prvi trening Turaka i ostali ljudi bez lopti , djeca sve pokrala ahahahahah

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Nemoj nas sramotiti hehe dezinformacija :lol: :lol:

Toliko su osigurani ni muha ne moze proci ...ovo je necuveno ...citav hotel Dubrovnik su iznajmili...s tim da im niko ne dolazi,ne snima ili sta vec ...hoce odmor ...na trening idu busem (2 minute im stadion od hotela) hahah ....U gradu je ludnica ...svi sa zastavama salovima ...vec u kaficima ...karte se na veliko prodaju ...narod kupuje karte i po 200km(JUG) zapad je oko 400-500 haha ...ali raja kupuje ....stadion je takav da boljeg na svjet nema ....svrstan me medju 5(3 je iza Poljuda i Marakane) najboljih u EX-YU ....

Iznajmljuju se balkoni iza sjevera ona zgrada velika ....70KM sat haha ...treba im otic 10 ljudi ....i napraviti veliku stetu :lol: :lol:

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Veceras nema sanse oka da sklopim, nisam spavao ni pred armeniju a kamoli sada.Hocemol ovo prezivjeti?Hocel nas konacno sunce obasjati pa da bar se direktno s dvjema utakmica borimo protiv bilo koga za odlazak na to jebeno svjetsko prvenstvo?Eto bar to, a zamisli ako nam se to i desi kako ce nam tek tad biti ako dodjemo do tih dviju baraznih tekmi.Samo da nam selektora ne strefi nesto od uzbudjenja , sve kontam kako smo blizu da sutra sve rjesimo al bojim se kako moze biti i daleko opet nakon tekme, al opet iako izgubimo imacemo nadu, jer valja turcima ici u belgiju kad mi odemo u estoniju.A nadam se da ce belgijanci teziti da se iskupe za zadnje blamaze protiv nas i spanaca bez obzira sto im nista vise neznaci.Ipak kad sve saberem i oduzmem najrahatniji bi bio ako sutra pobjedom sve rjesimo.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Doso i taj dan ...ludnica u gradu ..pun grad ...vec su se formirale grupice..Na jednom dijelu BH SEJTANI....na drugom BHF ....koji uveliko dolazi ...na trecem gazije...bh legionari....sve se rasporedilo....a najvecu imaju RZ naravno ....cijeli centar je nas ...i eka izgleda nova grupa ...bh ultrasi ...ma sve ludo jarane ...eusforci na sve strane :) ....ludilo ...

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
I jos zaboravi dodat...ko ce na utakmicu ...neka pogleda prema lameli ...spustit ce se veliki trans ....
Oko 10 metara ....u duzinu ...sirina oko 5 ....

UPRAVA

GRB CELIKA (4 METRA)

NAPOLJE !!!

:lol: :lol:

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ja sam zadovoljan ovim rezultatom...
Imamo veliku šansu da idemo u baraž...
Onaj gol od Salihovića je savršenstvo...

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
Dobro je dobro je.Mogli smo pobjediti ali isto tako i izgubiti.

Tesko je ocekivati da Turci pobjede obje sljedece utakmice a mi ni jednu ne pobijedimo.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Ma mogli smo pobijediti da onaj Dzeko nije smotan ....nevolim ga nit cu ga voliti ...nisam od onih koji ga furaju i hvale ....jer kad je najvaznije on se vuce na terenu ...i od 90 minuta imao je 1 priliku i 21 izgubljenu loptu ...zao mi sto Vedu izbaci al et ....Vece su sanse bile da izgubimo...Supic nas je spasio ...da je Begovic branio mi bi 11:1 izgubili

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Emir (citat):Ma mogli smo pobijediti da onaj Dzeko nije smotan ....nevolim ga nit cu ga voliti ...nisam od onih koji ga furaju i hvale ....jer kad je najvaznije on se vuce na terenu ...i od 90 minuta imao je 1 priliku i 21 izgubljenu loptu ...zao mi sto Vedu izbaci al et ....Vece su sanse bile da izgubimo...Supic nas je spasio ...da je Begovic branio mi bi 11:1 izgubili
Kao prvo Džeko je 21 puta bio bolji od Ibiševića koji se cijelo vrijeme vukao po terenu i nije ni sebi ni drugima stvorio priliku da ugrozi protivnički gol. Ne znam ja koju si ti utakmicu gledao ali Džeko je odigrao vrhunsku utakmicu samo što nije imao dobre završnice. Ako su veće šanse bile da izgubimo ne znam zašto smo imali više prilika i šuteva po golu, zašto smo bili smireniji i zašto smo uvijek mi bili koji diktiraju tempom utakmice Generalno o A reprezentaciji - Page 5 181283 Generalno o A reprezentaciji - Page 5 181283
Sve u svemu ja mislim da je ovo bila odlična utakmica za gledanje i da smo imali samo malo više sreće već bi bili u baražu. Meni samo na živce idu ljudi kojima je ovaj rezultat loš i koji su nezadovoljni i koji misle da bi oni bolje odigrali umjesto igrača pa i samog trenera. Generalno o A reprezentaciji - Page 5 196693 Generalno o A reprezentaciji - Page 5 43516 Upravo takvom jednom čovjeku citiram post.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Eto prezivjeh i ovu utakmicu.Poslije prvog poluvremena nisam bio zaovoljan rezultatom od 1-1 , mislim jesam jer smo primili rano gol , ali ipak nisam zbog onakvih neiskoristenih 100% prilika dzeke (kada mo je vedo centrirao a dzekom glavom iz odlicne pozicije masi) i ona ne prezaljena sansa Misimovica sve je dobro uradio al previse ukoso otisao kad je presao glmana turaka.Bio sam zadovoljan nakon prvih 45 minuta jer smo igrali bolje, napadali, pritiskali turke i stvarali sanse, turci prakticno sanse prave nisu imali osim onog gola na pocetku u cjelom prvom poluvremenu.Ali onda dolazi drugo poluvrjeme i druga slika nase repke , izgledali smo nemocno, umorno kao da nemaju sange za cjelu utakmicu vecina igraca.Muratovic uvjek prvi se istrosi vec oko kraja prvog poluvremena a onda i ibricic obavezno.I pored mnogo slabije nase partije u drugom imali smo opet odlicnih sanse iz kontranapada koje nismo znali iskoristiti.Tacno je da dzeko a ni vedo nisu u onoj golgeterskoj formi al dok god trce, bore se, izgaraju na terenu i ostavljaju srce za mene ce biti uvjek odlicni, jer ne moguce je da citavu svoju fudbalsku karijeru na svakoj utakmici postizu golove.Imaju napadaci i svoje krizi ali se takodje iz njih i izlazi a izace i njih dvkojica, samo je pitanje vrmenea, mozda ce akobogda do baraza biti onaj dvojac od proljetos i jesans opet ubojit.Zadnjih 20 minuta me kostalo zivaca mnogo, ona stativa turaka umalo me infarkta nije kostala i kad se zavrsila utakmica koliko god mi bilo krivo na kraju prvog sto nismo vodili, onda mi na kraju utakmice bi drago sto je ostalo 1-1 i ipak nismo izgubili jer i turci su imali itekako 100% prilike u drugom djelu.Kad se sagleda cjela utakmica zadovoljan sam trkom, borbenoscu i kvalitetom pgootovo iz prvog djela jedino moramo tako moci igrati citavu tekmu ili veci dio tekme.Ovakvom igorm ne bi trebalo biti problema u Talinu, znajuci sta nam znaci ta utakmica siguran sam da nasi nece kiksati i sigurnom igrom donijeti nam ta toliko ocekivana i vazna , istorijska tri boda.

P.STakodje vjerujem da turci nece ni belgiju savladati u belgiji a ako bi izgubili od belgije onda mi mozemo komotno da izgubimo i od estonije i spanije onda bi nam i ovih 16 bodova bilo dovoljno za prolazu u baraz , posto ce norveska biti najgora druga jer imaju 10 bodova a zavrsili su svoje kvalifikacije a mi vec sad imamo 10.Znaci ako turci izgube u belgiji onda je vec gotovo ne moramo ni izaci na teren. :)

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):
Emir (citat):Ma mogli smo pobijediti da onaj Dzeko nije smotan ....nevolim ga nit cu ga voliti ...nisam od onih koji ga furaju i hvale ....jer kad je najvaznije on se vuce na terenu ...i od 90 minuta imao je 1 priliku i 21 izgubljenu loptu ...zao mi sto Vedu izbaci al et ....Vece su sanse bile da izgubimo...Supic nas je spasio ...da je Begovic branio mi bi 11:1 izgubili
Kao prvo Džeko je 21 puta bio bolji od Ibiševića koji se cijelo vrijeme vukao po terenu i nije ni sebi ni drugima stvorio priliku da ugrozi protivnički gol. Ne znam ja koju si ti utakmicu gledao ali Džeko je odigrao vrhunsku utakmicu samo što nije imao dobre završnice. Ako su veće šanse bile da izgubimo ne znam zašto smo imali više prilika i šuteva po golu, zašto smo bili smireniji i zašto smo uvijek mi bili koji diktiraju tempom utakmice Generalno o A reprezentaciji - Page 5 181283 Generalno o A reprezentaciji - Page 5 181283
Sve u svemu ja mislim da je ovo bila odlična utakmica za gledanje i da smo imali samo malo više sreće već bi bili u baražu. Meni samo na živce idu ljudi kojima je ovaj rezultat loš i koji su nezadovoljni i koji misle da bi oni bolje odigrali umjesto igrača pa i samog trenera. Generalno o A reprezentaciji - Page 5 196693 Generalno o A reprezentaciji - Page 5 43516 Upravo takvom jednom čovjeku citiram post.

18 hiljada dusa ima isto misljene oko Dzeke,i ne zelim se s tobom raspravljati oko ovog...kuzis?......
Meni samo na živce idu ljudi kojima je ovaj rezultat loš i koji su nezadovoljni i koji misle da bi oni bolje odigrali umjesto igrača pa i samog trenera. Upravo takvom jednom čovjeku citiram post.
I JA NISAM REKAO SA SAM NE ZADOVOLJAN ....ALI MOGLI SMO BOLJE!

Buraz i ti meni ides na zivce al trpim....trpim tvoje glupe zakljucke i komentare ....eto to trpim ...PA SE NE KURICM !

johny

Pro-senior
Pro-senior
Polako momci, vodite raspravu, samo bez vrijedjanja.

I slazem se da je Vedo odigrao bolje sinoc i u Armeniji, Dzeko presao u sminkere, sto mi se nimalo ne svidja.

Supic - Odlican, mada je Begovic bolji i od njega i od Kene, samo mu treba dati sansu.
Nadarevic - Solidno.
Jahic - Vrlo dobro odigrano, onih par startova su sjajni bili.
Spahic - Djelovao malo nesigurnije nego inace, ali i povrh toga dobar.
Rahimic - Isto kao i Spahic, ali mogu razumjeti to, ipak je veliki pritisak to bio, tako da opravdavam to u oba slucaja.
Muratovic - Nije lose, s obzirom da je, po meni, najslabija karika momcadi.
Ibricic - Jedan od igraca kojem bih ovdje dao ocjenu LOS, iz cistog razloga sto ga nije bilo, a svi znamo koliko nam je potreban bio.
Salihovic - BROJ 1 SINOC, ma sta pricali, najbolje je momak odigrao, i u odbrani i u napadu. Dosad za repku nekako rezervisano, samo sam cekao da eksplodira, ne smijem ni pomislit sta ce biti u narednim mecevima.
Misimovic - Ni blizu one njegove igre, par dobrih poteza, ali je mogao i bolje.
Dzeko - Lose, uz Ibricica, po meni najlosiji.
Ibisevic - Prevelika se pompa digla oko Dzeke, on je ipak u drugom planu, ali momak je dvije utakmice extra odigrao, svaka mu cast, ide na svaku loptu, bila ona izgubljena ili ne.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pjanic - Jos jednom pokazao da je veliki talenat, mada ga se ne smije dici u nebesa, da se ne nafura.
Muslimovic - Gol napadac, u onoj igri on nije mogao nista, jednostavno on je samo tu da zabija, ja mu ne bih nikad dodao dalje od gola, samo pred gol, gdje moze sutirati.
Vladavic - Nije koristio brzinu, malo jos da se usteli i moze mijenjati Ibricica.

I da ne zaboravim, HOCEMO STILU U PRVIH 11 UMJESTO IBRICICA! :)

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Slazem se ....ali kad sam gledao Begovica kad su trenirali ...svaki sut gol ...izgleda da mu lopte koje idu visoko slabije brani ali po podu mi Karlos nebi dao gol haha ...

Dzeko ...pa cijeli stadion je trazio da ga izbace ....a opet svi Edin Dzeko(prozivaju ga)to netreba vecina igraca se nafura...Slazem se...Vedo je odlican...imao je veliku povredu ali opet igra borbeno D:

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Emir (citat):
TaLiBaN (citat):

18 hiljada dusa ima isto misljene oko Dzeke,i ne zelim se s tobom raspravljati oko ovog...kuzis?......
Meni samo na živce idu ljudi kojima je ovaj rezultat loš i koji su nezadovoljni i koji misle da bi oni bolje odigrali umjesto igrača pa i samog trenera. Upravo takvom jednom čovjeku citiram post.
I JA NISAM REKAO SA SAM NE ZADOVOLJAN ....ALI MOGLI SMO BOLJE!

Buraz i ti meni ides na zivce al trpim....trpim tvoje glupe zakljucke i komentare ....eto to trpim ...PA SE NE KURICM !
Po meni ni jedan od Džeke i Ibiševića nisu nešto pokazali ali realno gledajući Ibišević se nije vidio na terenu.
Ja bih da sam na Ćirinom mjestu od sada u prvu postavu stavljao Muslimovića jer je borbeniji od obojice a i zabija.

Generalno o A reprezentaciji - Page 5 742617 Generalno o A reprezentaciji - Page 5 742617 Generalno o A reprezentaciji - Page 5 742617

johny

Pro-senior
Pro-senior
Hahahahahahah cuj Muslimovic, pa on veze nema, on samo gol zna zabiti, on moze igrati, ali u bas ofanzivnoj varijanti da mu se serviraju lopte na tanjir, on ne zna voditi loptu, ne zna driblati, ja imam puno bolju tehniku od njega. I ako ne znate sta cete napisati, nemojte ni pisati, bolje vam je.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Dajte ljudi ohanite malo.Nikad nismo imali borbeniju, nadareniju, jedinstveniju i uz sve to jos pod cirinom palicom odlicno vodjenu i motivisanu repku koja i protiv mali biljezi ( DOSADA) sve same pobjede.A znate prije da smo kvalifikacije gubili jer nismo mogli pobjediti moldaviju, litvaniju, pa maltom se mucili od ove estonije bodove gubili u sarajevu a sad takve evo pod cirinm vodjstvom pobjedjujemo.Imamo zbilja sve samo sto nam fale dva dobra beka i lijevi i jos jedan univerzalac popout hasana ali opet je odlicno.I kad uzmemo u obzir da smo krenuli ove kvalifikacije iz cetvrte jakosne skupine a vidite nas gdje smo sada , polufinalista proslogodisnjeg evropskog prvenstva nam gleda u ledja, a vi se tako zajebavate i prepirete koji je bolji nas igrac.Ma svi su odlicni, svako daje koliko moze, daju svoj maksimum, bore se , trce koliko mogu zalazu svako na svoj nacin i to je tajna uspjeha, nema nikad do kraja predaje i uvjek na pobjedu ici.Svi su super dok tako se srcano i borbeno zalzu , nemamo pravo uopste niti da ih poredimo niti kritikujemo bar ne dok nas ovako uveseljavaju svojim igrama i rezultatima, NEMOJTE TO RADITI.Budite sretni i veseli sto smo bas mi docekali da imamo ovakvu reprezentaciju, pa ljudi boziji nas nema ni 4 miliona stanovnika a uzmite u obzoir da pola skoro tih stanovnika ne voli svoju zemlju I ZAR OVO NIJE ONDA USPJEH, ZATO IM SKINITE KAPU A NEMOJTE IM TRAZITI DLAKE U JAJETU I ZBOG TOGA SE SVADJATI.

johny

Pro-senior
Pro-senior
Zamislite jos Bracu i Papca u ovoj ekipi! Lom!

Generalno o A reprezentaciji - Page 5 734824

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
johny (citat):Hahahahahahah cuj Muslimovic, pa on veze nema, on samo gol zna zabiti, on moze igrati, ali u bas ofanzivnoj varijanti da mu se serviraon ju lopte na tanjir, on ne zna voditi loptu, ne zna driblati, ja imam puno bolju tehniku od njega. I ako ne znate sta cete napisati, nemojte ni pisati, bolje vam je.
Ovakav tip igrača nam je bio potreban protiv Turske od prve minute.

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 5/9]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next