101 Re: Generalno o A reprezentaciji 06.09.09 17:53
Belmin_Celik
Kadet
Ma Spahic je Daleko najjj bolji igrac u Reprezentaciji BIH ne moze mu niko nista
samko74 (citat):Bojim se samo da psihicki ne padnemo kao onda protiv danske kad nam je trebala pobjeda da odemo na evropsko prvenstvo a mi odigrali 1-1 na kosevu.Sad bas ne moramo srljati da pobjedimo al trebamo teziti pobjediti i igrati otvoreno bez zatvaranja i prepustanja sredine terena turcima.Ma onako slicno kako smo igrali prvo poluvrjeme protiv belgije u Zenici, isto tako.
samko74 (citat):Meni je vazno samo da ne izgubimo , pa kako god , naravno da bih volio pobjedu al eto necu da mi guza zine pa da zijanimo.A vas dvojica zenicana i ostali deder malo utjerajte turcima strah u kosti, eto dosli su vam 3 dana prije utakmice, nek se prepadnu i onda ces vidjeti kako se igra u strahu i pod takvim pritiskom kakav oni imaju.Onda bi mi mogli do pobjede mnogo lakse nego sto i mozemo zamisliti.
Kao prvo Džeko je 21 puta bio bolji od Ibiševića koji se cijelo vrijeme vukao po terenu i nije ni sebi ni drugima stvorio priliku da ugrozi protivnički gol. Ne znam ja koju si ti utakmicu gledao ali Džeko je odigrao vrhunsku utakmicu samo što nije imao dobre završnice. Ako su veće šanse bile da izgubimo ne znam zašto smo imali više prilika i šuteva po golu, zašto smo bili smireniji i zašto smo uvijek mi bili koji diktiraju tempom utakmiceEmir (citat):Ma mogli smo pobijediti da onaj Dzeko nije smotan ....nevolim ga nit cu ga voliti ...nisam od onih koji ga furaju i hvale ....jer kad je najvaznije on se vuce na terenu ...i od 90 minuta imao je 1 priliku i 21 izgubljenu loptu ...zao mi sto Vedu izbaci al et ....Vece su sanse bile da izgubimo...Supic nas je spasio ...da je Begovic branio mi bi 11:1 izgubili
TaLiBaN (citat):Kao prvo Džeko je 21 puta bio bolji od Ibiševića koji se cijelo vrijeme vukao po terenu i nije ni sebi ni drugima stvorio priliku da ugrozi protivnički gol. Ne znam ja koju si ti utakmicu gledao ali Džeko je odigrao vrhunsku utakmicu samo što nije imao dobre završnice. Ako su veće šanse bile da izgubimo ne znam zašto smo imali više prilika i šuteva po golu, zašto smo bili smireniji i zašto smo uvijek mi bili koji diktiraju tempom utakmiceEmir (citat):Ma mogli smo pobijediti da onaj Dzeko nije smotan ....nevolim ga nit cu ga voliti ...nisam od onih koji ga furaju i hvale ....jer kad je najvaznije on se vuce na terenu ...i od 90 minuta imao je 1 priliku i 21 izgubljenu loptu ...zao mi sto Vedu izbaci al et ....Vece su sanse bile da izgubimo...Supic nas je spasio ...da je Begovic branio mi bi 11:1 izgubili
Sve u svemu ja mislim da je ovo bila odlična utakmica za gledanje i da smo imali samo malo više sreće već bi bili u baražu. Meni samo na živce idu ljudi kojima je ovaj rezultat loš i koji su nezadovoljni i koji misle da bi oni bolje odigrali umjesto igrača pa i samog trenera. Upravo takvom jednom čovjeku citiram post.
Po meni ni jedan od Džeke i Ibiševića nisu nešto pokazali ali realno gledajući Ibišević se nije vidio na terenu.Emir (citat):TaLiBaN (citat):Kao prvo Džeko je 21 puta bio bolji od Ibiševića koji se cijelo vrijeme vukao po terenu i nije ni sebi ni drugima stvorio priliku da ugrozi protivnički gol. Ne znam ja koju si ti utakmicu gledao ali Džeko je odigrao vrhunsku utakmicu samo što nije imao dobre završnice. Ako su veće šanse bile da izgubimo ne znam zašto smo imali više prilika i šuteva po golu, zašto smo bili smireniji i zašto smo uvijek mi bili koji diktiraju tempom utakmiceEmir (citat):Ma mogli smo pobijediti da onaj Dzeko nije smotan ....nevolim ga nit cu ga voliti ...nisam od onih koji ga furaju i hvale ....jer kad je najvaznije on se vuce na terenu ...i od 90 minuta imao je 1 priliku i 21 izgubljenu loptu ...zao mi sto Vedu izbaci al et ....Vece su sanse bile da izgubimo...Supic nas je spasio ...da je Begovic branio mi bi 11:1 izgubili
Sve u svemu ja mislim da je ovo bila odlična utakmica za gledanje i da smo imali samo malo više sreće već bi bili u baražu. Meni samo na živce idu ljudi kojima je ovaj rezultat loš i koji su nezadovoljni i koji misle da bi oni bolje odigrali umjesto igrača pa i samog trenera. Upravo takvom jednom čovjeku citiram post.
18 hiljada dusa ima isto misljene oko Dzeke,i ne zelim se s tobom raspravljati oko ovog...kuzis?......
Meni samo na živce idu ljudi kojima je ovaj rezultat loš i koji su nezadovoljni i koji misle da bi oni bolje odigrali umjesto igrača pa i samog trenera. Upravo takvom jednom čovjeku citiram post.
I JA NISAM REKAO SA SAM NE ZADOVOLJAN ....ALI MOGLI SMO BOLJE!
Buraz i ti meni ides na zivce al trpim....trpim tvoje glupe zakljucke i komentare ....eto to trpim ...PA SE NE KURICM !
Ovakav tip igrača nam je bio potreban protiv Turske od prve minute.johny (citat):Hahahahahahah cuj Muslimovic, pa on veze nema, on samo gol zna zabiti, on moze igrati, ali u bas ofanzivnoj varijanti da mu se serviraon ju lopte na tanjir, on ne zna voditi loptu, ne zna driblati, ja imam puno bolju tehniku od njega. I ako ne znate sta cete napisati, nemojte ni pisati, bolje vam je.