Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 2/9]

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Kupi danas sport kad pise Grafite izrazio zelju da obuce dres BiH ..a ja crko od smijeha haha ...a mislim u sebi onda bi bili ubitacni Grafite Dzeko Mismovic haha ....Citava repka bi nam bila iz Bundeslige haha

Al ovo je nemoguce da se ostvari

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ma kad ga neće Brazilska reprezentacija što bismo ga mi htjeli...XD
Imamo mi dosta boljih igrača bez njega.

http://nkpriluk.tk

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Ne da mi se ponovo pisat, pa evo kopirat cu sa bihsoccera.

I Begovic se pokazao kao lazov i prodana dusa. Jucer je dao intervju na kanadskom radiu i reko da ce igrat za Kanadu i da nije nikad bilo dileme oko toga. Eto neka igra na Gold Cupu protiv Nicarague i Hondurasa, sretno mu. Nadam se da ce imat isto blistavu karijeru kao Tahirovic i Kucukovic. Djubre jedno.

PS: Da ne bi neko odma doletio i reko nije to istina, evo link za podcast. IZaberite program "full time". http://www.team1040.ca/podcasts/

Sramota!

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Narode, priblizava se septembar , vrlo, vrlo vazan mjesec za nas bosance i hercegovce koji zive za svoju reprezentaciju, mozda cak i odlucujuci mjesec gdje bi se moglo definitivno znati da cemo biti najmanje drugi u gurpi.Znaci samo jos da august prodje i eto septembra ali i u augustu imacemo okupljanje nae repke, i tu ce biti zanimljivo vidjeti kome ce ciro pozvie uputiti.

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
Ćiro evo pozvao Begovica,valjda se opet Begovi predomislio za koga ce igrati Generalno o A reprezentaciji - Page 2 825591

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Ja sam tamo na bihsocceru rekao da vjerujem da ce ciro begovica pozvati i poslije one njegove izjave jer ce ovako najbolji odgovor dati na direktan poziv da li zeli za svoju domovinu igrati il ne.Sad ako odbije onda kasnije nema one price kasno mew zvali, ja cekao a oni me nisu zvali il nesto slicno.Eto mu sad poziv pa cemo vidjeti koliki je bosanac i hercegovac.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Begovic brani za BiH

Malo mi je bilo nezgodno reći preko radija da neću više braniti za Kanadu a da prije toga nisam razgovarao sa trenerom i čelnicima Federacije. Htio sam da od mene lično čuju da sam odlučio braniti za BiH, a ne preko radio talasa i zbog toga sam dao takvu izjavu. Iskreno, nisam mislio da će to izaći na veliko, ali moja odluka je definitivna – braniću za BiH.

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
EmiRZ88 (citat):Begovic brani za BiH

Malo mi je bilo nezgodno reći preko radija da neću više braniti za Kanadu a da prije toga nisam razgovarao sa trenerom i čelnicima Federacije. Htio sam da od mene lično čuju da sam odlučio braniti za BiH, a ne preko radio talasa i zbog toga sam dao takvu izjavu. Iskreno, nisam mislio da će to izaći na veliko, ali moja odluka je definitivna – braniću za BiH.

Hahahahahahaha, joj sta ce sad oni reci na bihsocceru majstori psovki koji su mu sve zivo psovali, izdajnikom ga zvali i sve najgore o njemu govorili, a vid sad druge price.ovo ako je istina onda ce zbilja svi oni koji su ga zestoko napadali pojesti jednu velikuuuuuuuu knor knedlu. :)
Je sto volim sto sam stalozen i strpljiv i sto neletim pred rudu sa psovakam i uvredama kao neki.

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
Dvanaestog augusta protiv Irana na Grbavici :woop:

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Ako je ciro imalo normalan onda ne bi trebao uopste pozivati misimovica protiv irana jer nam misimovic nece moci igrati u armeniji, pa bi logicno bilo da isproba sve alternative za misimovica da zna na koga ce moci racunati da igra misimovicevu ulogu protiv armenije.Ali poznavajuci ciru on to nece gledati i stavice misimovica od pocetka a pjanic i stilic na klupi, vidjecete.
Moja prognoza bih-iran 3-1

Salt City Pride

Salt City Pride
pa misimovic je potreban protiv turske :).... tako da nam i tu treba vise nego protiv armenije, ali eto ebiga

http://www.fukare.ba

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
I ja mislim da bi trebao malo više drugih igrača ubacivati i isprobavati sada protiv Irana na toj poziciji veznog a Misimović je provjeren igrač i on može i bez ove utakmice dobro odigrati u svim ostalim kvalifikacionim utakmicama.

http://nkpriluk.tk

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Dado ja rekoh misimovic nece igrati protiv armenije zbog kartona i prvo igramo sa armenijom a onda 3-4 dana poslije sa turskom.Jel sad logicno da zadnju prijateljsku igra Misimovic ili ne?Po meni opet ponavljam Misimovic ne bi trebao igrati protiv irana a evo upravo sam negdje i procitao da je rekao da nece doci ni Misimovic ni rahimic a ni muslimovic na utakmicu protiv Irana.Ako nije ciro skontao bar je Miske i sam dovoljno pametan pa je odbio dolazak na tu utakmicu.

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
U utorak aBd moramo pobijediti Iran na Kosevu bar 2-3 gola razlike

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Kako samo onaj Avazov sport laže majku im. Lafo oni napravili intervju sa Begovicem i on kaže da je on dao te izjave za kanadski radio jer su tražili da smiri navijače zbog poraza na Gold Cupu. A kad je obavljen intervju s njim Kanada je imala 2 pobjede. Oni njega nisu ni intervjuisali vec eto samo nako bubnuli.

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
E ja kako izgubismo u pizdu materinu.Vode nasi 2:0 i 15 minuta prije kraja oni smanjise na 2:1 za par minuta 2:2 i u sudijskom vremenu 2:3 Generalno o A reprezentaciji - Page 2 825591 Nasi su vala igrali sa pola snage,uopste se nisu borili...previse komplikuju..Ali stvarno sto jest jest bilo je akcija fantasticnih :woop:
ALi i golman nas je zajebao...Udje Nurkovic 20-30 minuta prije kraja i primi frajer 3 gola,sva tri sa 4-5 metara.
Po mom misljenju,na tribinama je bilo oko 15.000 gledaoca Generalno o A reprezentaciji - Page 2 452138

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
To Ciro brate, haha kako je lud lik, nevjerovatno. Pandza desni bek, majko moja, haha..Ali sve to uredu, vidi nam odbrane u nekim trenucima: Nadarevic, Radeljic, Mravac, Pandza, haha, pa ovo bi Travnik samljeo..Jos u igri Damjanovic destruktivac, nije ni Jahic nista bolji, kako smo ludi :lol: :lol: Nadam se da ovi vise nikada nece uci u onaj hotel gdje se okupljaju a ne u igru :D:

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
A ko je jos cuo za Mirnesa Mirnela kako se vec zove,Sadovic Generalno o A reprezentaciji - Page 2 333273

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
Ma ne brinem se ja za Ciru, ima on razvijen skauting po cijeloj Evropi..Ako je Evropa od Rijeke do Splita ccc.. Generalno o A reprezentaciji - Page 2 825591

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
A jarane zar nije mogao jucer dati sansu igracima iz PL.Kad su se to ovi neki igraci dokazali te zasluzili novi poziv u repku.Pa kad vec nema nekoliko prvotimaca i kad zove kloceve zar nije mogao zvati nase kloceve,a ne tamo neke lijeve.
Na netu je sve do utakmice pisalo da bi Štila trebao biti u prvom timu,a Štile nigdje...Kaze mora promjeniti pristup prema treningu.Pa jebo mu on mamu to je i prosli put rekao,pa ga onda nije pozivao nekoliko okupljanja.

Nemam ja nista protiv Cire,nit ga mrzim,ali cinjenica je da on nas nalozi i pridobije time sto opsuje u novinama ili na TV.Prvog mene a i vecinu ostalih...

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
Ja nisam takav. Problem je sto je nas narod povodljiv, ali prije svega mi smo gladni rezultata, sada kad ih imamo, da Ciro kaze bacajte se sa Starog, bio bi red do Musale :) Ja inace ne volim da pisem mnogo na temu reprezentacija BiH, drago mi je kada pobijedimo, radujem se golovima, volio bih nekada i otici na tekmu, ali sam svjestan da, dok god je ova rulja na celu nam Saveza, nema nama bolje, primjer tekma sinoc i ti igraci koje ti spomenu ;)

Postavi sebi pitanje, zasto je Kodro smijenjen sa svojim pomocnikom Bolicem, i skontaces :) Ja necu da kritikujem nista i nikoga, nisam kompetentan za to, mogu samo da kao navijac iznesem misljenje, ali ovo sta rade sa ovim prijateljskim utakmicama je sramota, u najmanju ruku..Kazahstan, Oman, Iran,..ko je slijedeci? Grenland?

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Onaj Ibricic stvarno nema pojma o nogometu i ne znam treba li ga ikako i zvat. Mozda moze na klupi bit. Smjesno je sto on igra ispred Stilica ili Pjanica. Pa on je sa 23-24 godine jos "talenat".

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
Slazem se, meni je jedan od losijih uvijek bio, uzima mjesto boljima od sebe, a samo zato sto ga Ciro gotivi, ali hajd, sta ces sad..

samko74

samko74
Pro-senior
Pro-senior
Ibricic je majka i super igrac kakvih mi imamo i kakvi nam igraju jos u repki.Ah da jos nesto zar niste ( mozda ne licno vas dvojica al sigurno vecina drugih forumasa na drugim stranicama ) istog tog ibricica dizala u nebesa poslije utakmice u belgiji.Jel grijesim il je to stvarno tako bilo samo ne kontam kako tako neki brzo mjenjaju misljenje.E bas zato sto idemo iz euforije u efuoriju i deavaju nam se ovakve stvari, rezultati i tragicno prihvatanje istih.Ciro je ocito znao , sigurno da ce sjebbati svu koncepciju kad je izvlacio pjanica, spahica i bajramovica iz igre i on zna zasto ih je izvukao i zasto je stavio onda bas trojicu isklujucivo odbrambenih igraca.Pa mi smo zadnjih 10 minuta imali 6-7 odbrambenih igraca koji su bili ispreturani na svakvim neprirodnim pozicijama samo da dovedu utakmicu kraju.A kako su je doveli vidjeli smo.Evo imena tih igraca (odbrambenih) koji su istovremeno bili u igri zadnjih 10 minuta, Damjanovic,Pandza,Radeljic, Mravac,Nadarevic,Jahic,Salihovic, prakticno Dzeki i ibisevicu nije imao ko da doda loptu jedino ibricic koji je takodje izlaskom bajramovica bio potpuno odsjecen.Pa mene sad samo zanima koji je to strucnjak ce staviti 6-7 iskljucivo odbrambenih igraca da igra u istom momentu.Pa da smo igrali protiv brazila to se tako ne radi a kamoli protiv irana.E sad jel to stvarno bila blazeviceva namjera ( u sta ja licno vjerujem) ili on stvarno ne zna sta cini to mi nije jasno.

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Ma Ciro pravi uvjek neke cudne odluke. Na primjer kad je Ibisevic bio u zivotnoj formi (kad smo igrali protiv Turske) on ga je drzao na klupi, pa je sa izmjenama protiv Spanije cekao predugo, Nadarevica javno prozvao radi gluposti za koju je on sam kriv...Ja tvrdim i uvjek sam tvrdio da mi pravimo ove dobre rezultate ne radi Cire, nego unatoc njegovoj izdatiranoj taktici i slabim poznavanjem BH nogometa (nije znao ko su Stilic i Jahic dok mu novinari nisu rekli). Nego je u nas izgleda vaznije koliko mozes psovat i zezat se nego koliki si strucnjak. Na primjer da je jedan Muzurovic selektor vjerujem da bi mi u Turskoj pobjedili i izvukli bod u Spaniji.

Sto se tice Ibricica njegov je problem sto nije stabilan i izgubi se kad igra za repku. Jednostavno ga nema nigdje a trebo bi bit kreator igre. Dobar je u Hajduku, nema sta, ali ovo je ipak drugi nivo i ne razumjem sto konstantno dobiva prilike ispred Stilica i Pjanica (Pjanic je tek protiv Irana dobio pravu priliku i bio medju boljim). I ne znam za koga je on "majka" u nasoj ekipi sto se tice napadaca i veznih igraca.

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 2/9]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next