Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 5/12]

101Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 16:38

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
Lucio novo veliko pojačanje milanskog Intera
Brazilski nogometaš Lucio nakon pet godina napušta Bayern i priključuje se talijanskom prvaku Interu, objavio je u četvrtak bavarski klub.

Kapiten brazilske reprezentacije u četvrtak je sa svojim dosadašnjim klubom dogovorio raskid ugovora koji je trajao do 30. juna 2010. Pouzdani 31-godišnji branič u Interu će ostati sljedeće tri godine.

Lucio je u Bayern došao 2004. iz Bayer Leverkusena. U pet sezona u klubu iz Münchena odigrao je 144 bundesligaška dvoboja, postigavši pet pogodaka. S Bayernom je osvojio tri dvostruke krune (njemačko prvenstvo i Kup), 2005., 2006. i 2008. godine.

102Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 16:42

Striker

Striker
Joj gdje njega nadjose frajera nemogu ogranski podnijet on pojma nema.. veoma los potez Intera Transferi!!!! - Page 5 196693

http://www.footballcentar.net

103Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 16:57

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
haha i ja ga nesto ne mogu smislit,ima neku cudnu facu skroz hehe Transferi!!!! - Page 5 333273

104Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 17:27

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ma Lucio je legenda, sad je bio skoro pa najbolji igrač na kupu konfederacija i baš i nema čudnu facu... Transferi!!!! - Page 5 333273

http://nkpriluk.tk

105Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 18:04

Striker

Striker
Bolime briga kako on izgleda jarane al on zive veze nema svegami..

106Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 20:03

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Hajde eto neka ti imaš veze.
Čovjek da nema veze nebi igrao u Bayern-u i nebi igrao u Brazilskoj reprezentaciji i nebi u poslednjih 5-6 godina bio svrstavan u najbolje igrače svijeta. On je neprelazan u odbrani a Bgm zna dati i poneki gol kada krene u napad.

107Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 20:09

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
TaLiBaN (citat):Hajde eto neka ti imaš veze.
Čovjek da nema veze nebi igrao u Bayern-u i nebi igrao u Brazilskoj reprezentaciji i nebi u poslednjih 5-6 godina bio svrstavan u najbolje igrače svijeta. On je neprelazan u odbrani a Bgm zna dati i poneki gol kada krene u napad.
Slazem se, Lucio je igracina. Samo u Leverkusenu je bio jos bolji, jer je cesto kreco u napad i fakat mu niko nije mogo loptu uzet. A je li to zvanicno da ide u Inter?

@Striker: Nece igrat Cissokho zubima, ali ti njegovi problemi sa zubima mogu dovest do problema sa misicima. Ali jest cudno da propadne transfer radi toga. Milan je mogo imat njeg ai Dzeku a sad nemaju nijednog i qurcu su. Samo ih Ronaldinho moze spasit.

108Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 20:19

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Milan je već propo jer izgubili su nekoliko igrača ove godine, prije svega Kaku dok kod dovođenja igrača se nisu pokazali i nisu nikoga doveli.
Ronaldinho je pao u formi i ne vjerujem da će se moći vratiti staroj slavi iz Barce mada bih ja to volio...

109Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 16.07.09 20:28

Striker

Striker
Dobro taliban eto haj ti me nauci kakav je onda..za mene je smotan,bezveze i ne brojim ga u najbolje odbrambene igrace svijeta,to sto on ulijece klizece nogu da ti slomi jel to dobar odbrambeni igrac mozda jeste u brazilu i bayernu ali sigurno ne u citavom svijetu..licno nisam htio da dolazi u Inter jer vec dosta odbrambeni igraca imaju,bolje da se potrudio da je doveo jednog dobrog napadaca i jednoga u sredini..

110Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 17.07.09 0:27

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Ma sramota je za Serie A da ekipa poput Intera osvaja iz godine u godinu. Ibrahimovic je jedini pravi igrac u njihovom napadu. Pali ta defanziva u Italiji, ali pokazali su koliko vrijede protiv Uniteda.

111Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 17.07.09 10:37

Salt City Pride

Salt City Pride
Lucio je bio dobar u Bayer Leverkusenu dok je igrao i tu u generaciji sa Balackom i ostalim, ali u Bayernu je truba to se mora priznati

http://www.fukare.ba

112Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 17.07.09 12:42

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Mame Biram Diouf iz Moldea u United. To je bivsi klub Solskjæra. Fergusonu ovog ljeta izgleda stalo do toga da iznenadi sve "eksperte" :lol: Niko nije mogo predvidit da ce Owen, Obertan i Diouf doc. Sto se tice Dioufa, najbolji je strijelac norveske lige, proslog vikenda je dao 4 gola. Brz je, ali po meni previse prilika propusti. Ne vjerujem da ce nesto napravit u Unitedu, ali eto nadat je se. Tek u januaru dolazi btw.

113Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 17.07.09 13:17

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
Prica se da Ibrahimovic ide u Barcu u zamjenu za Eto'o-a,Hleba(na posudbu) i 40 mil eura.ako je ovo tacno mislim da je Inter pravo dobro prosao.

114Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 21.07.09 4:04

Striker

Striker
Španski mediji: Barca dovela Ibrahimovića
Predsjednik Intera Massimo Moratti u četvrtak kasno navečer potvrdio je da pregovara s Barcelonom oko transfera Zlatana Ibrahimovića. Barcelonski Sport piše da je transfer zaključen.
Zlatan IbrahimovićPosao je, tvrdi katalonski dnevnik, bio gotov malo iza ponoći u Milanu. Švedski nogometaš dolazi u aktuelnoga španskog i evropskog prvaka za 40 miliona eura odštete te Samuela Eto'oa i Aleksandra Hleba. Kamerunac dolazi slobodan, dok Bjelorus ostaje na jednogodišnjoj posudbi.

Sva su trojica nogometaša uključena u razmjenu 28-godišnjaci (rođeni 1981. godine). Interesantno je da je čak i Brazilac Maxwell, koji je transferom iz Intera u Barcelonu prije nekoliko dana zapravo inicirao posao oko Ibrahimovića (obojica imaju istog menadžera, Mina Raiolu), rođenog 1981. godine.

U Milano je u četvrtak otputovalo visoko predstavništvo Barcelone na čelu s predsjednikom Joanom Laportom. Društvo mu je pravio sportski direktor Txixi Begiristain.

Na akciju Ibrahimović odlučili su se saznavši da je Ibrahimović voljan preseliti baš na Camp Nou. Trener Guardiola oduševljeno je dao zeleno svjetlo i transfer 'Ibracadabre' je, prema katalonskim medijima, gotov.

Koliko je želio otići iz Intera pokazuje činjenica da je Šveđanin pristao na smanjenu platu, te da će u Barceloni zarađivati za nijansu manje od Lionela Messija. Do ove sezone i transfera Cristiana Ronalda u Real zarađivao je najviše od svih nogometaša: 12 miliona eura godišnje.

Isti dnevnik navodi da je Samuel Eto'o zatražio od Intera 13 miliona eura po godini za petogodišnji ugovor, što bi ispalo 65 miliona za pet godina. Nije poznato hoće li mu Moratti udovoljiti.

115Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 21.07.09 12:48

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Bosnian (citat):
TaLiBaN (citat):Hajde eto neka ti imaš veze.
Slazem se, Lucio je igracina. Samo u Leverkusenu je bio jos bolji, jer je cesto kreco u napad i fakat mu niko nije mogo loptu uzet. A je li to zvanicno da ide u Inter?

@Striker: Nece igrat Cissokho zubima, ali ti njegovi problemi sa zubima mogu dovest do problema sa misicima. Ali jest cudno da propadne transfer radi toga. Milan je mogo imat njeg ai Dzeku a sad nemaju nijednog i qurcu su. Samo ih Ronaldinho moze spasit.

A moze li ih Pato spsiti :P

Sto se tice Lucia znam da je igrao za Internacional pa presao u Bayer Leverkuzen gdje je odigrao dosta dobro i u Finalu Lige Prvaka(2002) izgubili od Reala 2:1 al poslije te utakmice svi su Lucia htjeli...Svi veliki klubovi jer je dobro igrao....Te sezone ga je Bayern doveo ...napocetku je dobro igrao al zanjih par sezona nije nesto ...nekad mu dodje dobro nekad lose ...ipak covjek u godine ulazi(31godina al jbg)...

Evo jedan vido Lucia ....ljepi golovi nema sta....Meni najdrazi onaj od 1.10 matere mi isto Carlos ...

116Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 21.07.09 14:56

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Ma kakav Pato. Provikan do bola.

117Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 21.07.09 17:29

Salt City Pride

Salt City Pride
ma Pato je mlad i znas koliko on moze jos napredovati ebiga nemojte zezat.Dobar je mali nadam se da ce napraviti odlicnu karijeru

118Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 21.07.09 18:11

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Beast From The East Tz (citat):ma Pato je mlad i znas koliko on moze jos napredovati ebiga nemojte zezat.Dobar je mali nadam se da ce napraviti odlicnu karijeru
Dobar je on, ali opet ljud pretjeruju. Ne vjerujem da ce bit medju najboljim napadacima na Svijetu. Eno pogledaj Aguera, nije puno stariji (ako uopste je) a mnogo je bolji.

119Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 21.07.09 18:24

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Bosnian (citat):
Beast From The East Tz (citat):ma Pato je mlad i znas koliko on moze jos napredovati ebiga nemojte zezat.Dobar je mali nadam se da ce napraviti odlicnu karijeru
Dobar je on, ali opet ljud pretjeruju. Ne vjerujem da ce bit medju najboljim napadacima na Svijetu. Eno pogledaj Aguera, nije puno stariji (ako uopste je) a mnogo je bolji.

1 godinu je Aguero stariji ...pa jebo te jel svaki igrac mora biti najbolji na svjetu da bi ti rekao da on valja ...pr.Jel valja Muslimovic?valja ...jel najbolji na svije?NIJE....

120Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 24.07.09 20:38

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
EmiRZ88 (citat):
Bosnian (citat):

1 godinu je Aguero stariji ...pa jebo te jel svaki igrac mora biti najbolji na svjetu da bi ti rekao da on valja ...pr.Jel valja Muslimovic?valja ...jel najbolji na svije?NIJE....
Pa jesam ja reko da ne valja? Moze bit dobar iako je provikan.

121Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 24.07.09 21:32

Striker

Striker
Rijesila se konacno situacija Eto u inter 5.godisnji ugovor hleb na posudbu a Ibra u Barcu..hvala ,u za sve sto je ucinio mada mislim da ce Eto vise od njega uspijeti odlican je to igrac samo ovi su ga se htjeli rijesiti odavno iz barce neznam sto ali mi je drago sto je nasao mir u Interu i nadam se da ce sve dati od sebe kao i u Barci..Dobrodosao Eto`o !!

122Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 28.07.09 15:50

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
I Ibrahimovic potpisao petogodisnji ugovor,ali sa Barsom naravno :)

123Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 28.07.09 21:01

Salt City Pride

Salt City Pride
ja ne volim inter, ali brate puno su sad jaci nego sa ibrahimovicem....ETO JE ZA NJEGA IZMISLIO ZIVOT, a uz to dobili su i hleba..odlican posao intera zaista

FORZA MILAN

124Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 28.07.09 21:12

johny

Pro-senior
Pro-senior
Dado, sad si me razocarao. :D:

Eto'o je solidan i nista vise, dok je Ibra sigurno najbolji napadac, ako ne najbolji onda medju najboljim. Znam da ne trci, da se ne trudi, ali dovoljno je pogledati njegovo znanje sa loptom i usporediti ga se Eto'o-vim :lol:

Mrzim i Barcu i Inter, ali odsad pa nadaalje, banujem svakog ko kaze da je Eto'o bolji od Ibre. :D:

125Transferi!!!! - Page 5 Empty Re: Transferi!!!! 28.07.09 21:17

Striker

Striker
Ma sta Dado zna po meni jest bolji Eto`o od Ibre nekazem da je ovaj los samo nema on nista svoje smotan je nekako ali hvala mu dosta je toga ucinio za tim ako nastavi igrat u Barci kao sto je i u Interu mozda da i dodju do titule ne samo zbog njega jer su jos doveli par igraca i mogu se nosit sa Realom..a Eto je legenda uvijek meni bio igra covijek za 10-tke u svemu je dobar nadam se da ce u Interu jos bolje pokazati :)Odsad pa nadalje banujem svakog ko kaze da je bolji Milan od Intera :)

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 5/12]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next