Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 2/12]

26Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 13:59

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
Ja vjerujem da ce biti na brojci oko 15-18 golova ako igrao redovno. Ne mora znaciti da ce par golova ove sezone da se ponovi i slijedece. Najbolji je primjer Gilardino, koji je u Milanu davao po par golova :) Prelaskom u Fiorentinu, covjek reinkarnirao jbt mr green Ja bih volio da i Roque dozivi nesto tako, samo je razlika sto je on igrao konstantno, ali ce u City-u imati i bolje saigrace, tako da..

Mi samo mozemo ovako naglabati, sacekajmo kraj sezone koja jos nije pocela, pa donosimo sudove o pojacanju.

27Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 14:02

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Comrade aLexei (citat):Ja vjerujem da ce biti na brojci oko 15-18 golova ako igrao redovno. Ne mora znaciti da ce par golova ove sezone da se ponovi i slijedece. Najbolji je primjer Gilardino, koji je u Milanu davao po par golova :) Prelaskom u Fiorentinu, covjek reinkarnirao jbt mr green Ja bih volio da i Roque dozivi nesto tako, samo je razlika sto je on igrao konstantno, ali ce u City-u imati i bolje saigrace, tako da..

Mi samo mozemo ovako naglabati, sacekajmo kraj sezone koja jos nije pocela, pa donosimo sudove o pojacanju.

eh upravo to ...Roke nije imao ni igraca za igru i to sto je davao golove sve je iz solo akcije ....a odigrao je malo utakmice od pocetka ..a i to moze utjecati na igraca ,,,,

28Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 14:05

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Važno je itekako je važno zabijati pogotovo ako si napadač...Ja sam rekao 4 gola i ostajem iza toga a ne znam gdje si ti vidio 5...A to da je on bio igrač kola mr green mr green mr green ...
Čovjek je samo imao 2 asistencije a odigrao je čak 20 utakmica...Od tih 20 samo je 3 ušao sa klupe...
Toliko o tome...
Molim te ne blamiraj se više... ;)

http://nkpriluk.tk

29Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 14:17

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):Važno je itekako je važno zabijati pogotovo ako si napadač...Ja sam rekao 4 gola i ostajem iza toga a ne znam gdje si ti vidio 5...A to da je on bio igrač kola mr green mr green mr green ...
Čovjek je samo imao 2 asistencije a odigrao je čak 20 utakmica...Od tih 20 samo je 3 ušao sa klupe...
Toliko o tome...
Molim te ne blamiraj se više... ;)

Mislio sam da se ti i Bosnian dogovorite jel 5 ili 4 ...ej i pusti se googla ...i tih statistika ....prati malo covjeka ..I kad mi ovako kaze na blamiraj ...se ...a dijete jos dr*a na Pamelu ...

30Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 14:23

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Idi ubi se čovječe...glup si...
Ovakav gol mogli su dati i dva najveća promašaja u fudbalu i PLBiH Mirza Mešić i Alen Škoro...Ovaj klip ti ništa ne dokazuje...
Gledao sam ga u više navrata prošle sezone i mogu ti reći da u jednoj utakmici od 10-ak 100%-tnih prilika čovjek da 1 ili 0 golova...
I neću više da se zamaram ovakvim glupostima... :glass:

31Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 14:28

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):Idi ubi se čovječe...glup si...
Ovakav gol mogli su dati i dva najveća promašaja u fudbalu i PLBiH Mirza Mešić i Alen Škoro...Ovaj klip ti ništa ne dokazuje...
Gledao sam ga u više navrata prošle sezone i mogu ti reći da u jednoj utakmici od 10-ak 100%-tnih prilika čovjek da 1 ili 0 golova...
I neću više da se zamaram ovakvim glupostima... :glass:

hmmm Njih dvojca mogu dati golove Alaimu,Bilobrku ....ali rijetko ko da ovakav go Saru ...a pogotovo pored Ferdinanda ...Majstore uostalom ...gledaj Paragvaj ....PS Bit ce na Hayatu ...Uostalom ....nebi da spamam

32Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 14:37

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Uredu drug nastaviću da gledam utamice moćnog Santa Cruza pa ćemo vidjeti da li ćeš biti u pravu...Nadam se da hoćeš i da će Manchester City na čelu sa Cruzom uključiti se u utrku za prvaka Engleske...I samo da te još nešto ispravim...Ono nije Saar ono je Kuszchak...
Toliko od mene...
LP

33Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 14:54

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):Uredu drug nastaviću da gledam utamice moćnog Santa Cruza pa ćemo vidjeti da li ćeš biti u pravu...Nadam se da hoćeš i da će Manchester City na čelu sa Cruzom uključiti se u utrku za prvaka Engleske...I samo da te još nešto ispravim...Ono nije Saar ono je Kuszchak...
Toliko od mene...
LP

jebat mu mater ko god je ..a i Kuszchak nije los ....a jebo me svak ...Santa ce postici bar 10 golova

34Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:48

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Malo sredi riječnik...
Mogao si to reći na puno bolji i ljepši način...

35Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:49

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
TaLiBaN (citat):Malo sredi riječnik...
Mogao si to reći na puno bolji i ljepši način...

Moja stvar !!!

36Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:52

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
Hajde ba sta se vise raspravljate.

Sacekajte par mjeseci pa cete vidjeti ko je upravu!

37Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:53

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
malo to lakse ba,ako se raspravljate nemorate se svadjat i psovat. ;)

38Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:54

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Ma ja sam prekinuo al on poceo opet ....vidjet cemo na kraju sezone ...ko je upravu :D :D

39Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:55

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ma nećemo više...
Nego šta vi mislite da li Manchester City ima šanse da napravi nešto Premier ligi naredne sezone ?

40Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:58

adem

adem
Generalni sekretar
Generalni sekretar
Mislim da bismo o tome trebali pisati na temi za englesku premier ligu ;)

41Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 15:58

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
TaLiBaN (citat):Ma nećemo više...
Nego šta vi mislite da li Manchester City ima šanse da napravi nešto Premier ligi naredne sezone ?
zavisi ako dovedu kakvih pojacanja mozda i mogu,al nevjerujem da iko moze ugurat se medju veliku cetvorku.

42Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 16:01

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
adem (citat):Mislim da bismo o tome trebali pisati na temi za englesku premier ligu ;)
Pa ja sam cijelo vrijeme mislio da je ovo ta tema...
Izvinjavam se... ;) mr green

43Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 20.06.09 16:41

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Ne kazem da je Santa Cruz los, ali fakat ne vrijedi 18 miliona. Pa to vam je 26 miliona eura (ako moj mobitel ne laze :D ). Toliko sigurno ne vrijedi, ako oni hoce da nesto naprave onda moraju dovodit bolje igrace nego Bellamya, de Jonga, Santa Cruza itd. Mislio sam da imaju ambicije kad su Robinha doveli, ali ova njihova pojacanja ce ih samo dovest u rang Evertona i Ville.

44Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 22.06.09 17:56

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
Danijel Pranjic potpisao trogodisnji govor sa Bayernom.Detalji ugovora se jos neznaju.

45Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 23.06.09 22:52

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Evo Sturridge u Chelsea i Glen Johnson u Liverpool. Cudi me za Sturridgea. Nije imo mjesta u Cityu, pa ne znam sta ima trazit u rusa.

46Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 24.06.09 17:22

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
Talentovani golman Manchester Cityja, Joe Hart, odlukom menadžera popularnih Građana Marka Hughesa, posuđen je novom premierligašu Birmingham Cityju na godinu dana.

47Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 24.06.09 21:29

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
Mladi njemački reprezentativac Marko Marin prema pisanju njemačkih medija od danas je novi član Werdera iz Bremena.
takodje se navodi da ce Marin potpisati cetverogodisnji ugovor sa a da ce Borussia dobiti 8,2 mil eura.

48Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 0:00

johny

Pro-senior
Pro-senior
Marin je masina, gledao sam ga u vise navrata, ako je istina, onda ce Werder stvarno imati jedan od najtalentovanijih dvojaca u Njemackoj, Ozil i Marin. Stvarno mocan transfer, naravno, ako je istinit. A i cudi me sto ga nije Bayern kupio, on uvijek najbolje Njemce pokupuje scratch

49Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 0:12

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
EMIR SPAHIĆ U MONTPELLIERU

Emir Spahić, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine karijeru će vjerovatno nastaviti u novom francuskom prvoligašu, Montpellieru, pišu francuski mediji.

Prema informacijima koje su objavili ugledni L'equipe, te France Football, naš reprezentativac ovih dana trebao bi potpisati ugovor sa klubom koji je u prošloj seuoni izborio plasman u francuski La Championnat.

Odlazak u Francusku veliki je obrt kada je u pitanju nastavak karijere našeg kapitena, obzirom da su njemački mediji nedavno objavili kako će Spahić biti prvo pojačanja bundesligaša Kelna, nakon što je ekipu preuzeo hrvatski stručnjak Zvonimir Soldo. Takođe, pominjalo se da su za usluge našeg reprezentativac zainteresovani i Schalke 04, te Wolfsburg.

Ipak, kako sada stoje stvari Spahić će karijeru nastaviti u Francuskoj i postati naš drugi reprezentativac koji nastupa u zemlji Galskih pijetlov (Miralem Pjanić igra za Lyon). Potpisivanje ugovora, čime bi i zvanično postao igrač Montpelliera, trebalo bi uslijediti u četvrtak.

Šampionat Francuske starta 8. avgusta, a Montpellier će prvu utakmicu odigrati pred domaćim navijačima protiv Pari Saint Germana, kluba koji je prije nekoliko mjeseci u svoje redove želio dovesti Spahića, ali je tada posao upropastio Lokomotiv, bivši klub našeg igrača koji je tražio preveliko obeštećenje.

50Transferi!!!! - Page 2 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 0:25

Salt City Pride

Salt City Pride
ma i ovo je vise preseravanje te wolsburg te ovi ili oni i odjednom u francusku pa po meni ekipa koja ce opet se boriti za opstanak u francuskoj.

Sve su ovo nagadjanja i nakraju se uvjek ispostavi suprotno rijetko kad da i ovi novinari pogode :)

http://www.fukare.ba

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 2/12]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next