Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 3/12]

51Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 0:28

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
REAL POTVRDIO DOVOĐENJE RAULA ALBIOLA

Real Madrid je potvrdio da je iz Valencije za 15 miliona eura doveo reprezentativca Španije Raula Albiola.

Iako je Real dugo ciljao drugog igrača Valencije, Davida Villu, izgleda da će se predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez morati zadovoljiti “samo” sa odbrambenim fudbalerom Furije Raulom Albiolom.

Real je Valenciji za ovog fudbalera platio 15 miliona eura, a Albiol će sredinom mjeseca biti i zvanično predstavljen na Santiago Bernabeu.

U karijeri je Raul Albiol igrao samo za Valenciju, a kratko je vrijeme proveo na posudbi u Getafeu. Za reprezentaciju Španije odigrao je 16 utakmica.

52Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 0:30

Emir

Emir
Sef strucnog staba
Sef strucnog staba
Beast From The East Tz (citat):ma i ovo je vise preseravanje te wolsburg te ovi ili oni i odjednom u francusku pa po meni ekipa koja ce opet se boriti za opstanak u francuskoj.

Sve su ovo nagadjanja i nakraju se uvjek ispostavi suprotno rijetko kad da i ovi novinari pogode :)

I meni ovo stvarno ide na zivce SS.ba ....vec 10-ti put objavljuje da Wolfsburg neda Dzeku ...sitradan Dzeko u Milanu pa sve tako ..evo sad i sa Emirom

53Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 11:52

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
MILAN SPREMA JOŠ JEDNU PONUDU ZA DŽEKU

Iako su iz Wolfsburga jasno poručili da Edin Džeko nije na prodaju, u Milanu se još nadaju da će realizovati transfer i sprema se još jedna, posljednja ponuda.
Prema pisanju italijanskih medija, Edin Džeko mogao bi ovog ljeta ipak završiti na San Siru. Naime, prvak Njemačke Wolfsburg intezivno traži fudbalera koji bi u zelenom dresu trebao naslijedititi našeg reprezentativca.

Jučer su se predstavnici Wolfsburga sastali sa ljudima iz Manchester Citya, kako bi pokušali dogovoriti uslove prelaska Valerija Bojinova, kog u ovom bundesligašu vide kao idelanu zamjenu za Džeku.

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani u subotu putuje u Wolfsburg kako bi oživio pregovore i pokušao privoliti čelnike Wolfsburga da prodaju Džeku. Na ruku Milanu ide i izjava bh. reprezentativca, koji je kazao kako se mu je želja otići u Milano i pojaviti se na pripremama Rossonera. Sve u svemu, Milan bi ovog vikenda trebao konačno znati hoće li, ili ne Džeko biti njihovo pojačanje.

Evo Džeko je opet aktuelan... :D: :D: :D:

http://nkpriluk.tk

54Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 12:00

Salt City Pride

Salt City Pride
ma to je vise preseravanje da izvines

Milan hoce trojku iz reala, pa hoce dzeku, a prodali Kaku nema logike vise ove texstove sa sportsport citat iskreno da ti kazem.
Nadam se da ce preci u Milan iskreno bilo bi mi drago da imamo jos jednog igraca koji je nastupao za najace timove evrope nakon Hasansalihamidzica (Bayern,Juve),Baljic(Real Madrid),Hibic(atletiko m.),Kodro (Barcelona) i ako bog da Miske(bayern) i Dzeko(milan) :)

http://www.fukare.ba

55Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 25.06.09 12:06

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Ma više dosadilo gledati novosti na sportsport.ba jer svakih pola sata su vijesti tipa:
Džeko ima dvije opcije: Milan i Wolfsburg
Galliani: Džeko nam je prva opcija
Edin Džeko potpisao za Milan!?
Grafite ljut na Edina Džeku
Borriello za Džeku?
Wolfsburg: Zanima nas stajalište Džeke
Bayern se raspituje za Edina Džeku
Džeko, ipak, blizu Milana
Odluku o odlasku "dijamanta" daje Veh
Potsch: Džeko će odlučiti gdje će igrati
Marbach: Zadržaćemo Džeku i Grafitea
Džeko najbliži ostanku u Wolfsburgu?
Galliani: Nadam se da ćemo dovesti Džeku
Milan ili Wolfsburg pitanje je sad
Galliani:Džeko se treba (konačno) izjasniti
Kaladze: Džeko je novi Ibrahimović
Veh: Džeko nije na prodaju
Džeko: U Milanu želim biti 6. jula
Milan sprema još jednu ponudu za Džeku

Pa ovo je totalna glupost... Transferi!!!! - Page 3 452138

56Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 17:38

johny

Pro-senior
Pro-senior
Ne znam da li je pisano, ali evo za svaki slucaj, znaci, Liverpool doveo Johnsona, sto bi znacio odlazak Arbeloe u Real. Izgleda da Real opet pocinje da dovodi Spance (Arbeloa, Albiol, spominje se i Villa), a ne neke polovne Holandjane i Njemce. Sto se Johnsona tice, sasvim solidan igrac. Gledao sam ga u vise navrata, i dosta je dobar, naravno ima mana, ali s obzirom da je sve to Engleska, mislim da se moze uklopiti. Dvoumio se, kako navode, izmedju Liverpoola i bivseg kluba Chelsea. Ne znam koji ce qurac u CHelseau, kad je tu Bosingwa, a jos ako Maicon dodje... A i Benitez izgleda prestao dovoditi Spance, sta li ce to biti. Wenger opet iznenadio, Vermaelen, nisam ga gledao, kazu da je dobar, sad kakva je situacija ne znam, ali jbg voli Wenger da rizikuje sa transferima, vidjet cemo hoce li pogrijesiti.
Chelsea doveo Ancelottija (skeptican sam povodom ovoga)i Sturridge-a, ne znam koji ce nam on qurac, ali et'...
Milan doveo Sissoka iz Porta (pise se ono Cicokho, ovako nekako), jos jedan riskantan potez, ali izgleda da je i njima dosta penzionera. Inter doveo Milita i Mottu iz Genoe. Solidni igraci, ali u pohodu na LP ce im trebati kvalitetnija pojacanja, sto je Mourinho i najavio. Bayern takodjer dobro poslovao, a i Werder cini se, ukoliko je tacno da je potpisao Marin. Juve doveo Diega, po meni najbolji transfer dosada, uz Ronalda i Kaku, sto ipak ne racunam, jer je to preseravanje, toliki novci, za vrijeme ovakve krize i recesije :D: Jedino United i Barca jos nisu napravili prvi potez, ali realno nije ni Chelsea, jer dovodjenje ovog Sturridge iz City-a je smijesno. Ocekujem jos od navedenih klubova, Barca hoce Villu i Ribery-a, United Benzemu i Ribery-a, dok se u Chelsea-u spominje Maicon, Pirlo i Pato, koji je ijavio da bi volio otici u Chelsea.
Ako se navedeni transferi ostavre, u sto, iskreno, sumnjam, bit ce ovo najuzbudljivija sezona dosada, kako u Engleskoj, tako i u Italiji i Spaniji.
I jos jako interesantni City koji je doveo Barry-a, po meni jako dobro pojacanje, pogotovo ako uzmemo u obzir izrazito malu cifru od 12 miliona, i Santa Cruz, sto je po meni veliki promasaj, daleko od toga da je Roque los, ali 17 miliona je previse za igraca njegovog kalibra.

57Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 18:13

Salt City Pride

Salt City Pride
Pa sto su to polovni Holandjani brate?
Po meni ako im Snajder i Robben nije dobro jer oni ako odu negdje drugo sigurno ce pojacati bilo koju ekipu bio to chelzi,manchester,milan ili nego cetvrti uglavnom po meni oni nisu polovni igraci kako bas tvrdis

58Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 18:26

johny

Pro-senior
Pro-senior
Mozda, ali jeste Drenthe, jeste Huntelaar, jeste van der Vaart a nisu ni njih dvojica toliko kvalitetni kosto tvrdis, dobri jesu, ali dizanje u zvijezde ne zasluzuju.

59Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 19:49

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Kad su kupili van der Vaarta prosle sezone vrlo jeftino svi su govorili da su uradili super posao, ali covjek nije nista pokazao. Izgleda ipak nije kvalitet za najvece klubove. Huntelaar je nikakav igrac.

A Tevez izleda ide u City. Bio mi je najdrazi igrac u Uniteda, i vjerujem da je htio ostat covjek, ali nije bio standardan i zato je odbio ponudu Uniteda. Yebiga, mozda je i malo provikan, ali mi je vrlo drag kao tip. Neka ode u City, bolje nego da ode u nekog direktnog rivala.

60Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 19:57

johny

Pro-senior
Pro-senior
Nijemac pun hvale za "dijamanta"

Edin Džeko
Bierhoff: Džeko je pravi igrač za Milan

Piše: Prodigy
Petak, 26.06.09. 16:09.

Bivši napadač Milana, Nijemac Oliver Bierhoff smatra da je reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko pravi fudbaler za klub sa San Sira.

Bh. “dijamant” prošle je sezone sa 26 golova nosio Wolfsburg do naslova prvaka Njemačke, a Bierhoff smatra da bi njegovim dovođenjem najviše profitirao Milan.

“Džeko je prošle sezone dao mnogo golova. On je dobar igrač, uvijek je hladan i nije sebičan u napadu. Još uvijek nije stekao veliko ime, ali to upravo odgovara Milanovoj trenutnoj finansijskoj situaciji. On je veliki talenat i gladan je uspjeha”, rekao je Bierhoff za Sky Italia.

Navijači Milana još uvijek bijesne zbog prodaje Kake Realu, ali i također strahuju za mogući odlazak Andree Pirla.

“Razumijem kako se osjećaju. Ali, mislim da je vrijeme da se prestane sa velikim troškovima. Ukoliko nemate dovoljno novca, trebate se okrenuti igračima koji manje koštaju, a imaju ogroman potencijal. Džeko je jedan od takvih igrača”, dodao je Bierhoff.

Wolfsburg je Milanu postavio cijenu od najmanje 30 miliona eura za reprezentativca BiH, a više oko eventualnog Džekinog transfera u Milan moglo bi se znati sutra za kada je zakazan sastanak čelnika prvaka Njemačke sa našim reprezentativcom.

61Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 20:13

Striker

Striker
Joj da hoce vise negdje preci sa srecom u pm glava me zabolila gdje god dodjem da procitam dzeko u milanu dzeko ovo dzeko ono jebo ih dzeko vise !!

http://www.footballcentar.net

62Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 20:28

Salt City Pride

Salt City Pride
Kad su kupili van der Vaarta prosle sezone vrlo jeftino svi su govorili
da su uradili super posao, ali covjek nije nista pokazao. Izgleda ipak
nije kvalitet za najvece klubove. Huntelaar je nikakav igrac.

A
Tevez izleda ide u City. Bio mi je najdrazi igrac u Uniteda, i vjerujem
da je htio ostat covjek, ali nije bio standardan i zato je odbio ponudu
Uniteda. Yebiga, mozda je i malo provikan, ali mi je vrlo drag kao tip.
Neka ode u City, bolje nego da ode u nekog direktnog rivala.[/quote]

Pa jarane znas koliko je tako igraca u drugim klubovima propalo

Evo
primjer milan je uzeo iz Atletika M. Hose Mari kad je bio najveca nada
spanskog fudbala, ali u Milanu nije pokazao nista posebno.Doduse u
nekim utkamicama je i blistao, ali njegova karijera je isla silaznom
putanjom.
Ko se sijeca finala kupa uefa izmedju Liverpoola i Alavesa
i njihove sjane generacije sa Controm i Javi Morenom.Moreno je bio
najbolji strijelac spanije,,evrope bio je klasa, ali kako predje u
Milan nije bio ni blizu i ubrzo nakon toga se vratio u Spaniju ali
nista od njega truba zesca.Uz njega je takodjer i Contra dosao u Milan
pa je isto tako kao i Moreno zavrsio.

Al bolju utakmicu nisam u zivotu gledao, ako se neko sijeca koliki je samo tempo ove utakmice bio i koliko se prilika redalo na obadvije strane, a uz to rezultat od 5:4 sve vam kaze :)

[quote="Bosnian"]

63Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 20:50

johny

Pro-senior
Pro-senior
Milan i Real su poznati po upropastavanju igraca, mada ni Chelsea nije daleko od toga, iskren da budem, ali Milan i Real prednjace.
btw.
Marchionni ----> Fiorentina

64Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 26.06.09 21:46

Salt City Pride

Salt City Pride
Ma nije milan toliko kao Real...vidis da milan i ne dovodi zadnjih 5-6 godina nikog od zvucnih imena izuzev sto su doveli Nestu koji je i bio dobar sve do povrede,Rivaldo se upropastio jer nije se mogo sastavit s loptom ko mu je kriv isti je bio i u Grskoj kad je otisao samo tamo je bio atrakcija i evo Ronaldino i neznam ne mogu ga ocjeniti u prvoj sezoni jer nije igrao previse a imao je odlicnih utkamica a i onih losih.

Jarane kako koja liga i kome sodgovara i ko se bolje snadje

65Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 30.06.09 4:41

Striker

Striker
Milito i službeno Interov igrač

Na službenoj stranici milanskog Intera potvrđeno je kako je Diego Milito konačno potpisao za "plavo-crne", a osim njega iz Genoe na San Siro bi trebao doputovati i Brazilac Thiago Motta. Navodno, Genoa će za ova dva igrača svoju kasu popuniti sa više od 30 miliona eura.

Iako se znalo da Diego Milito dolazi ovog ljeta na Meacu, večeras je na službenoj stranici kluba stigla i zvanična potvrda. Posao je dogovaran još ranije, no večeras je sve finalizirano. Argentinac je ugovorom sada za Inter vezan do juna 2013. godine i Milito će biti pravo osvježenje u napadu "Nerrazzura".

Milito (30) je bio okosnica Genoe, njihov najbolji strijelac prošle sezone (24 gola), a njegov novi suigrač u napadu Zlatan Ibrahimović postigao je samo jedan pogodak više (25).

Osim Milita, Genou će Interom zamijeniti i Thiago Motta koji je "na putu" za Meacu. Oba Južnoamerikanca će Intera koštati više od 30 miliona eura, a Robert Acquafresca će poći suportnim putem. Naime nakon što je bio posuđen Cagliariju član mlade reprezentacije Švedske novi je član Genoe.
Transferi!!!! - Page 3 Jtrpqr

66Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 30.06.09 13:33

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Nisam znao da je Acquafresca svedjanin :lol:

A evo Valencia skoro sigurno u Unitedu. Solidan igrac, ali trebat ce jos igraca.

67Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 30.06.09 14:39

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
Jucer sam bas na njihovom sajtu citao da treba jos da lijecnicki prodje, e sad, je li prosao, ja ne znam ..

68Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 30.06.09 20:37

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Simunic u Hoffenheim

69Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 01.07.09 18:48

LoC_DoG

LoC_DoG
Pro-senior
Pro-senior
Lucho Gonzalez četiri sezone u Marseilleu

Argentinski veznjak Lucho Gonzalez (28) karijeru će nastaviti u francuskom nogometnom doprvaku Marseilleu s kojim bi trebao potpisati ugovor na četiri godine...

"Uvjeti prelaska su dogovoreni, sada još samo preostaje da Lucho obavi rutinski liječnički pregled", objavili su iz Marseillea.

Lucho je protekle četiri sezone nosio dres portugalskog prvaka Porta.

70Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 01.07.09 23:58

Comrade aLexei

Comrade aLexei
Šef male raje
Šef male raje
Natali u Fiorentinu :D:

71Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 02.07.09 0:38

TaLiBaN

TaLiBaN
Pro-senior
Pro-senior
Karim Benzema za 35 miliona € iz Lyona prešao u Real Madrid... Transferi!!!! - Page 3 666486

72Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 02.07.09 2:31

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Majku im yebo, nadao sam se da ce doc u United. Koga sad kupit? Ako ne dodju Aguero ili Ribery bice United dosta oslabjen. Ali eto na srecu se ni konkurenti ne pojacavaju nesto ozbiljno.

73Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 02.07.09 3:23

Salt City Pride

Salt City Pride
jeli sigurno da je Benzama presao imali potvrda toga?

Ma Real ce biti kanta opet vidjet ce se to u ligi prvaka, ja im dajem maksimum 1/2 finale lige prvaka i to bi bilo to opet po starom prasina se dize,dovodjenje novog trenera pa i uprave :)

74Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 02.07.09 3:41

Striker

Striker
Da sigurno je eto imas i na pocetnoj :D:

75Transferi!!!! - Page 3 Empty Re: Transferi!!!! 03.07.09 13:06

Bosnian

Bosnian
Junior
Junior
Yebote, izlgeda Owen ide u United. Da mi je neko prico ja bi mislio da se zajebaje. Fergusonu uvjek vjerujem, ali ovo....Ako je ovo jedino pojacanje realno se ne moze ocekivat nova titula.

PS: Ludi City ponudio Chelseau 30 miliona za Terrya. Chelsea odbio. :)

Sponsored content

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 3/12]

Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next