Na SP navijam za Njemacku,Englesku i SRBIJU !!!
Zasto za Srbiju ? ? ?
Pa zato sto su nam komsije,zato sto nisam nacionalista da pljujem i gazim po njima,Vi cete citav zivot spominjati Srebrenicu i genocid,naravno to se treba kazniti,ali to nisu uradili svi to su uradili pojedinci (a svi znamo ko su oni)P.S Ubili su mi oca u ratu,pa ih opet ne mrzim...Onda ce te spomenuti Marakanu,Noz Zica...,kamenovanje...
Bio sam na Marakani zajedno sa 100-tijak Zenicana i dobio sam kamenja u tijelo,pa ih opet ne mrzim,mrzim one Srbe iz Bosne koji su to uradili...Trebamo navijati za komsije
Moje misljenje o igracima pojedinacno :
Stojkovic .........solidan, nije ni imao puno posla
Vidic ................jako los, ispao u vise navrata
Lukovic ............spasio u par navrata ali i isto tako predao ciste lopteprotivniku..Crveni je samo slag na torti
Kolarov ............dobar u defanzivi u napadu skoro da ga i nije bilo
Ivanovic...........nevidljiv. Nije ni morao da dolazi sa svadbe. Mogao je sa kumom na odmor
Stankovic.........sredina generalno lose odigrala ali ruku na srce preskakanje sredine je vjerovatno uticalo na to
Milijas.............. defanzivno dobar napad nista
krasic............... namjerno malim slovom. Neka ide odmah u Torino da potpise ugovor jer je tamo puno korisniji
jovanovic.......... isto, samo neka ide u Liverpul
Zigic...................
Pantelic.............
Izmjene:
Lazovic.............. dobar. Mogao je donijeti prevagu na nasu stranu da je imao potporu saigraca.
Kuzmanovic........jbg sve je zahebao
Subotic................ neznam zasto ga svi konstantno pljuju. malo minuta za ocjenu.